A betegséget kezeljük, ne a tüneteket! Kóbor állatok kérdése

Quoted post


Vendég

#30 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Érdekes...

2014-08-25 10:54

#18: Természetszerető - Re: Re: Re: Re: Re: Érdekes... 

 Ennyi baromságot sem láttam még összefirkálva!

Tisztázzunk már néhány fogalmat: A FAJTÁK az ember által, szelekcióval létrehozott, természteben nem létező kategória, míg a FAJOK a természet alkotásai.

Az ember ennek megfelelően faj, mivel szerencsére egyelőre még nem engedélyezett a manipulációja, ugyan kísérlet volt rá a történelem folyamán (pl. náci rendszerben), de azért még nem szelektálhatnak bennünket úgy, mint az állatokat. Az ember, mint faj, része a természetnek, bár ezt sokan nem veszik figyelembe és visszaélnek vele.

A bizonyos genetikailag degenerált, manipulált házi állatok nem részei a természetnek, az ember teremtményei, így ennek megfelelően kell kezelni őket.

Az emberi önzés ott kezdődik, amikor ezeket az emberi kreatúrákat egyesek megpróbálják előnyben részesíteni a természetben lakó állatokkal szemben a természetben. Ez ugyanúgy igaz azokra a bunkókra is, akik nem veszik figyelembe, hogy nem mindenki szereti a kutyákat, főleg a neveletleneket és sokan allergiásak a szőrükre, vagy félnek tőlük, mégis olyan helyekre viszik a kutyáikat, ahová nem illik. Nagyon sok bunkó paraszt még a játszótérre, élelmiszer boltba is be akarja vinni a kutyáját. 

Minden tekintetben végre rendet kéne tenni!

Kezdeni azzal, hogy a sok bunkó parasztot úgy megbüntetni, hogy a gatyája is rámenjen, amikor nem takarít össze a kutyája után!

Azoktól a bunkó parasztoktól meg elvenni a kutyát és eltiltani a tartásuktól, aki nem képes a futtatón kívül pórázt tenni rá!

Felháborító, amit egyesek művelnek kutya tartás címén!

Válaszok

Felelős állattartó

#31 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Érdekes...

2014-08-25 12:21:44

#30: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Érdekes... 

 Egyet értek!

A pofátlanság netovábbja, amit egyes kutyások művelnek, viszik mindenhová az állatot, nem tisztelve sem Istent, sem embert, sem más állatot.

Ideje lenne gyökeres változtatásoknak e téren!