Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post

Attila

#17 Re:

2014-08-20 07:32

#15: -  

 Kedves vendég! Ne foglalkozz ezzel a Márió nevű senkiházival. Egy megrögzött DK-s köcsög. Csak az imádott gyurcsánya létezik, senki más. Állandóan haragban és rosszban van az emberekkel, mert a saját akaratát mindenkire rá akarja erőltetni. Nem rég a felesége is elhagyta a viselkedése miatt, mert már a szomszédai is kiutálták az utcából. Éjjel-nappal bömből a klubrádió és az ATV nála. Ha valaki pedig ellent mond neki, nácizik-fasisztázik. Szánalmas egy alak!

Válaszok


Vendég

#19 Re: Re:

2014-08-20 18:06:49

#17: Attila - Re:  

 Most nagyon lebuktál te másik gyűlölködő "hazafi". Kapitális hazugságokat írtál! Az okos kis  fejedben meg sem fordult az, hogy nick nevet használtam???

Mivel NŐNEK SZÜLETTEM ÉS ÍZIG VÉRIG AZ VAGYOK, BOLDOG HÁZASSÁGBAN ÉLVE--- HÁT SEMMIFÉLE FELESÉGEM SEM HAGYHATOTT EL. EBBŐL KÖVETKEZIK, HOGY A RÓLAM ÍRT TÖBBI KÖZÖNSÉGES HAZUGSÁGODBÓL SEM IGAZ EGY SZÓ SEM.

Mégcsak DK-S SEM VAGYOK. Viszont ti nagyon aljas és primitív emberek vagytok, akik gondolkozni sem tudnak, csak ontjátok a közönséges, gyűlölködő szövegeket a mosdatlan szátokból.

Talán a párttársaid megértik, hogy nem kellene ilyen aljas eszközökhöz folyamodnotok, mint amiket összehazudoztál rólam. Mit akartok ezzel elérni??? ez nálatok értelmes cselekedetnek számít???? 

Lassan bele fogtok őrülni a gyűlölködésbe, a hazudozásba!! Aki képes ismeretlen emberekről ilyen aljas hazugságot írni, annak már teljesen torzult a személyisége. Sajnálom, hogy ilyen beteg lelkületű honfitársaim vannak. És most jöhetnek az újabb gyűlölködő kirohanások ellenem, de hidd el ez lepereg rólam és én nem írok vissza neked közönséges dolgokat. Viszont, ha egy szemernyi emberség, vagy intelligencia szorult beléd, akkor elnézést kérhetnél tőlem, ha netán összetévesztettél volna egy hímnemű lénnyel engem. Mivel  én 4 évszázaddal ezelőtti magyar nemesi családból származom, a mai napig levezett családfával, lakásomban a falon függő családfa leírással, nem gondolom azt, hogy el kellene keserednem, a tőletek kapott támadás miatt.

Üdvözlettel egy nőnemű Máriótól..