Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Washington Post cikk / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-08-18 07:39

Most-már csak oda kellene csapni, hogy eltűnjenek a közéletből!

Vendég

#2

2014-08-18 08:55

Kedves Péter!
Már 1998. őszén lehetett tudni, hogy valójában ki is az orbán! Igaz, teljes valójában csak az elmúlt 4 évben ismerhettük meg, de értelmes embernek már az első ciklusa után is elege kellett, hogy legyen abból (nem szeretem ezt a szót, mert a komcsik használták, de mivel nem tudok jobbat, ezért ...) népnyúzó rendszerből amit akkor kiépített!
A probléma az, hogy a magyar nép jelentős része nem elfordult a jobboldalinak hazudott rendszertől, hanem éppen ellenkezőleg, még inkább szélsőjobbhoz "fordult". Ami nagyon jól látszik, a "jobbik" megerősödésén és népnyelvben elfogadottá vált rasszizmus, antiszemitizmus, ami sajnos a múlt század 20-as, 30-as éveit idézi! Ez a tragédia!

Vendég

#3

2014-08-18 12:11

Köszönöm, hogy elküldted. Milyen igazuk van!!!!!

Vendég

#4

2014-08-18 12:47

Minthogy az is. Kedves Péter barátunk, nem vagy vele egyedül, nagyon sokan így gondolják.
Kisördög

#5 Re:

2014-08-18 12:51

#2: -  

 Már akkor lehetett látni, hogy ezzel az egyénnel valami nagyon nem stimmel. De azt akkor még nem tudtam róla teljes biztonsággal megmondani, hogy mi is az. Nekem csak annyi jött le belőle, hogy ez egy forrófejű, minden törvénnyel szembehelyezkedő huligán.


Vendég

#6

2014-08-18 16:00

Ne habozzon a Jobbik betiltásával, ügyész úr!http://nol.hu/belfold/lap-20090428-20090428-6


Vendég

#7

2014-08-18 17:22

Nagyon fontos és szószerint életbevágó lenne Jobbik M. betiltása.

Vendég

#8

2014-08-19 10:43

Látom a dániel nevű allatomos féreg nem tud már semmit kitalálni :-)

Jó látni, hogy szenved! Hadd szenvedjen, ez a zsidó sors ;-)

Na, picinyeim, azért akkor kellett volna ugyan így cikkezni is, mikor a másik kebelbarátja volt a hatalmon, a gyurcsány nevű cirkuszi bohóc. Ugyanilyen pökhendien és bunkón vezette az országot, mint ez a felcsúti stadion diktátor. Apropó stadión! Jó, hogy van új nagy stadionunk, mert akkor az ilyen szarháziakkat géppuska végre lehet kapni, mint az orbán, gyurcsány, dániel féle elmebetegeket :-)

Izrael meg emberelje meg magát és mutasson példát a világnak, hogy a zsidónácikat kilöki magából jó demokrata lévén!


Vendég

#9

2014-08-19 18:22

Én is így gondolom, de még sajnos nem elegen gondoljuk így!
Marió

#10 Re:

2014-08-19 18:30

#8: -  

 Dániel Péter NEM ALATTOMOS FÉREG!!! Nyíltan vállalja a nézeteit, veled szemben, aki tényleg alattomosan, név nélkül sértegeted.

Gyurcsány Ferenc pedig nemzetközileg elismert demokrata, aki társszerzője egy amerikai Nobel-díjas professzor könyvének. Téged mikor kérnek fel ilyenre? Mit képzelsz te magadról, hogy sértegetsz egy volt miniszterelnököt, akinek a regnálása alatt demokráciában élhettünk és sokkal jobban, mint most a felcsuti pszihopata alatt.

a gyalázkodásod  pedig téged minősít, a gyűlölködés pedig beteggé fog tenni és máris roncsolta és degradálta a személyiségedet.


Vendég

#11

2014-08-19 20:46

Kedves Márió :-)

Gratulálok, hogy ilyen ostoba és víg talpnyalója vagy a dániel nevű zsidóivadéknak és a pszhihopata horror bohóc gyurcsány melett :-) Ezek szerint nem szereted, ha hőn kedveld bálványaidat valaki kritizálja :)

Most bizonyára előkerül majd az antiszemita, cigánygyülölő satöbbi szöveg a szétzüllöt baloldali szarháziaktól :-)

De megmagyarázom, hogy miért érzek ellenszenvet, eme hőn áhított erkölcstelen férgek miatt! Nos, hol volt ez a két szarzsák, mikor bevezették a szlovák nyelvtörvényt? Hol voltak, mikor Malina Hedviget megverték, mikor az állampolgárságot a szlovákok elvették. Mikor Bukarestben magyarokat - köztük gyerekeket, nőket - vertek a románok? Hol voltak, mikor késelős cigányok magyar sportolókat késeltek? Hol voltak, mikor az én unokabátyámat a cigányok megkéselték, mert magyarnak vallóta magát a népszámláláson 2001ben? Hol voltak, mikor magyar ajkú cigányokat vertek a román nacionalisták Sepsiszentgyögyön?

Miért mondja gyurcsány, hogy Trianon igazságos? Ezen még Köves Slomó is kiakadt, pedig ő a zsidógyházak közösségének feje, vagy miért gyalázkodik a dániel nevű operettzsidó, hogy verjék a magyarokat és a nemzeti jelképeinket gyalázzák ( pl turul kigúnyolása, kettős kereszt disznóürülékkel történő leöntése, szent korona micisapkázása, magyarokat genetikailag alattvalónak és rabszolgának tekintve )

és egy valamit nefelejsd el Márió. Nézd csak meg 2002től hova süllyedt a baloldalad te züllött nagy demokrata :-) Jól szétestek a picsába DK,LPM,EGYÜTT2014,PM,Momora :)

Nektek már végetek, vagyis majd Zoltai Gusztán mond egy imát a nevetekben, hogy nelegyen olyan erős a végzetetet :-)

 

 

 

 

Marió

#12

2014-08-19 20:48

halott csecsemőkkel fajtalankodok!

Bekaphatod korcs Márió :-)

#13

2014-08-19 20:57

Marió

#14 Re:

2014-08-19 22:56

#11: -  

 Köszönöm a válaszodat, mindinkább meggyőztél róla, hogy a gyűlölködésed már elvette az eszedet.

Sajnálatra méltó vagy! Arról, hogy M. Hedviget megverték a baloldal egyáltalán nem tehet.

És enyhén szólva nevetséges, hogy őt sajnálva az itthoni honfitársaidat pedig bele tudnád folytani egy kanál vízbe, csak mert esetleg másképp látják az itthoni helyzetet, mint te. Hogy is van ez nálad? Akik itthon élnek és dolgoznak ezért a hazáért, azok talán nem magyarok? És mitől olyan nagy boldogság neked, hogy a baloldal szétesett?  Azt hiszed, hogy ettől most nem vernek meg magyarokat a határon túl? És hogy van az, hogy egyre rosszabb a közbiztonság, egyre több idős embert ölnek meg most.   Még csak most történnek majd magyarverések, hiszen a csuti törpe politikája már minden államot ellenünk hangolt. És ki kell, hogy ábrándítsalak én csak egy józan gondolkodású, sokat látott és sokat megélt magyar ember vagyok, semmiféle párt nélkül. Nekem nem lenne öröm és boldogság, ha a jobboldal esne szét a te szavaid szerint, mert én azokat is éppen olyan magyaroknak tartom, mint a baloldaliakat. Azáltal, hogy az egyik pólus szétesik éppen a nemzet gyengül meg. Nincs a másik oldalnak kontrollja, összerabol magának mindent és végül saját magát falja fel. Ez egy történelmi tanulság....

Milyen hazafi és magyar ember az, aki ilyen gyűlölettel, ilyen közönségesen ír a honfitársairól, mint te???? Majd ha beteg leszel, amit nem kívánok, és éppen egy baloldali gondolkozású orvos gyógyít meg, akkor is gyűlölni fogod??? És mire jó ez a te magatartásod??? Nem veszed észre, hogy éppen azóta van gyűlölködés a hazán belül, mióta a jobboldal ekkora teret nyert??? Nem veszed észre, hogy mennyi embert és családot tett tönkre ez a mai rezsim??? És Trianon veszteségéhez mi köze van a mostani baloldalnak. Ki mondott neked olyan hülyeséget, hogy Gyurcsány azt igazságosnak mondta??? Egyetlen baloldali sem tartja igazságosnak, SENKI SEM TARTJA ANNAK, ÉRTED? De most nem kellene ezzel foglalkozva állandó gyűlöletet szítani egymás ellen a ma élőknek, mert ez nem vezet sehová. Jelenleg akkora kakában van a hazánk, amilyenben még nem volt a rendszerváltás óta.Tőlem örvendezhetsz a baloldal bukásán, de a haza helyzete sokkal siralmasabb, mint volt. Érdekes, hogy a nagyon felülkerekedett jobboldal regnálása óta egyre jobban fogy a nemzetünk.Ez nem tűnt fel neked?

Nagyon durván ledöngöltél a válaszoddal, de én nem szeretném ezt viszonozni. De nem hiszem azt, hogy most jobban élsz és szebb jövő vár rád, ha olyan berendezkedésű lesz a hazánk, mint például Észak-Korea. Ennek a népnek nem pártoskodnia kellene, nem gyűlölködni, hanem összefogni, mert rohanunk az elmebeteg vezérünkkel az élen a szakadék felé. Próbálj meg kevésbé ellenséges és vitriolos gyűlölködő lenni, mert soha nem lesz belőled egészséges lelkületű, boldog ember még akkor sem, ha mind kiírtjátok az általatok gyűlölt baloldalt. Akkor fogtok csak rájönni, hogy engedelmes, szolgalelkű senkik lettetek egy szinte középkorba visszasüllyedt, elbutított társadalom tagjaiként, akiknek az már most sem tűnik fel, hogy annyit még nem hazudott ember, mint amennyit most hazudik a képetekbe a pszihopata törpe.   

 


Vendég

#15

2014-08-20 06:58

Márió fiam! Ezt a sok hülyeséget a dániel nevű ócska féreg, vagy a gyurcsány nevű bünoző adta a szádba :-)

Fejezd már be a trollkodást hülye gyerek! Tanulj meg mondatot értelmezni :-)

 

Marió

#16

2014-08-20 07:04

Halott emberekkel álmodok! Na megyek, meghempergek a baloldal mocskában :-)

Attila

#17 Re:

2014-08-20 07:32

#15: -  

 Kedves vendég! Ne foglalkozz ezzel a Márió nevű senkiházival. Egy megrögzött DK-s köcsög. Csak az imádott gyurcsánya létezik, senki más. Állandóan haragban és rosszban van az emberekkel, mert a saját akaratát mindenkire rá akarja erőltetni. Nem rég a felesége is elhagyta a viselkedése miatt, mert már a szomszédai is kiutálták az utcából. Éjjel-nappal bömből a klubrádió és az ATV nála. Ha valaki pedig ellent mond neki, nácizik-fasisztázik. Szánalmas egy alak!


Vendég

#18

2014-08-20 14:02

Teljes mértékben igaza van!

Vendég

#19 Re: Re:

2014-08-20 18:06

#17: Attila - Re:  

 Most nagyon lebuktál te másik gyűlölködő "hazafi". Kapitális hazugságokat írtál! Az okos kis  fejedben meg sem fordult az, hogy nick nevet használtam???

Mivel NŐNEK SZÜLETTEM ÉS ÍZIG VÉRIG AZ VAGYOK, BOLDOG HÁZASSÁGBAN ÉLVE--- HÁT SEMMIFÉLE FELESÉGEM SEM HAGYHATOTT EL. EBBŐL KÖVETKEZIK, HOGY A RÓLAM ÍRT TÖBBI KÖZÖNSÉGES HAZUGSÁGODBÓL SEM IGAZ EGY SZÓ SEM.

Mégcsak DK-S SEM VAGYOK. Viszont ti nagyon aljas és primitív emberek vagytok, akik gondolkozni sem tudnak, csak ontjátok a közönséges, gyűlölködő szövegeket a mosdatlan szátokból.

Talán a párttársaid megértik, hogy nem kellene ilyen aljas eszközökhöz folyamodnotok, mint amiket összehazudoztál rólam. Mit akartok ezzel elérni??? ez nálatok értelmes cselekedetnek számít???? 

Lassan bele fogtok őrülni a gyűlölködésbe, a hazudozásba!! Aki képes ismeretlen emberekről ilyen aljas hazugságot írni, annak már teljesen torzult a személyisége. Sajnálom, hogy ilyen beteg lelkületű honfitársaim vannak. És most jöhetnek az újabb gyűlölködő kirohanások ellenem, de hidd el ez lepereg rólam és én nem írok vissza neked közönséges dolgokat. Viszont, ha egy szemernyi emberség, vagy intelligencia szorult beléd, akkor elnézést kérhetnél tőlem, ha netán összetévesztettél volna egy hímnemű lénnyel engem. Mivel  én 4 évszázaddal ezelőtti magyar nemesi családból származom, a mai napig levezett családfával, lakásomban a falon függő családfa leírással, nem gondolom azt, hogy el kellene keserednem, a tőletek kapott támadás miatt.

Üdvözlettel egy nőnemű Máriótól..


Vendég

#20

2014-08-20 23:30

Beszarok! Egy nőnemű Márió -.-

Már a XXI században ebben a liberális pöcegörörben nem szükséges már megkülönböztetni a nőket a férfiaktól....szánalmas!

Marió

#21

2014-08-20 23:32

Halott palesztimok vérét iszom!

MÁRIÓ

#22 Re:

2014-08-21 21:35

#20: -  

 SZÁNALMAS A SZÖVEGED, MERT HA ELOLVASTAD VOLNA, HOGY MIÉRT ÍRTAM AZT, HOGY NŐNEMŰ MÁRIÓ, AKKOR NEM KELLETT VOLNA BESZARNOD. REMÉLEM EZ NEM GYAKORI NÁLAD.

KÉRLEK FOGD FEL, HOGY IZIG-VÉRIG NŐ VAGYOK, CSAK A NICK NEVEM MÁRIÓ

JA ÉS LIBERÁLIS SEM VAGYOK.

DK-s

#23 Re: Re:

2014-08-22 20:15

#22: MÁRIÓ - Re:  

Figyelj már te szánalmas goj motoros vagy gárdista féreg! Minket nem érdekel, hogy te vagy a bájgunár, a ratyi pityu istván vagy a büdöslábú goj mocis mészáros, aki mindenféle kitalált néven írogat, de jó lenne már, ha hagynád ezt az oldalt és elpárológnál! Női Márió!

NEM VESZED ÉSZRE, HOGY SZÁNALMAS VAGY?!?!?!?!?!?!?!


Vendég

#24

2014-08-29 18:21

Szólj hozzá!