Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post


Vendég

#11

2014-08-19 20:46

Kedves Márió :-)

Gratulálok, hogy ilyen ostoba és víg talpnyalója vagy a dániel nevű zsidóivadéknak és a pszhihopata horror bohóc gyurcsány melett :-) Ezek szerint nem szereted, ha hőn kedveld bálványaidat valaki kritizálja :)

Most bizonyára előkerül majd az antiszemita, cigánygyülölő satöbbi szöveg a szétzüllöt baloldali szarháziaktól :-)

De megmagyarázom, hogy miért érzek ellenszenvet, eme hőn áhított erkölcstelen férgek miatt! Nos, hol volt ez a két szarzsák, mikor bevezették a szlovák nyelvtörvényt? Hol voltak, mikor Malina Hedviget megverték, mikor az állampolgárságot a szlovákok elvették. Mikor Bukarestben magyarokat - köztük gyerekeket, nőket - vertek a románok? Hol voltak, mikor késelős cigányok magyar sportolókat késeltek? Hol voltak, mikor az én unokabátyámat a cigányok megkéselték, mert magyarnak vallóta magát a népszámláláson 2001ben? Hol voltak, mikor magyar ajkú cigányokat vertek a román nacionalisták Sepsiszentgyögyön?

Miért mondja gyurcsány, hogy Trianon igazságos? Ezen még Köves Slomó is kiakadt, pedig ő a zsidógyházak közösségének feje, vagy miért gyalázkodik a dániel nevű operettzsidó, hogy verjék a magyarokat és a nemzeti jelképeinket gyalázzák ( pl turul kigúnyolása, kettős kereszt disznóürülékkel történő leöntése, szent korona micisapkázása, magyarokat genetikailag alattvalónak és rabszolgának tekintve )

és egy valamit nefelejsd el Márió. Nézd csak meg 2002től hova süllyedt a baloldalad te züllött nagy demokrata :-) Jól szétestek a picsába DK,LPM,EGYÜTT2014,PM,Momora :)

Nektek már végetek, vagyis majd Zoltai Gusztán mond egy imát a nevetekben, hogy nelegyen olyan erős a végzetetet :-)

 

 

 

 

Válaszok

Marió

#14 Re:

2014-08-19 22:56:03

#11: -  

 Köszönöm a válaszodat, mindinkább meggyőztél róla, hogy a gyűlölködésed már elvette az eszedet.

Sajnálatra méltó vagy! Arról, hogy M. Hedviget megverték a baloldal egyáltalán nem tehet.

És enyhén szólva nevetséges, hogy őt sajnálva az itthoni honfitársaidat pedig bele tudnád folytani egy kanál vízbe, csak mert esetleg másképp látják az itthoni helyzetet, mint te. Hogy is van ez nálad? Akik itthon élnek és dolgoznak ezért a hazáért, azok talán nem magyarok? És mitől olyan nagy boldogság neked, hogy a baloldal szétesett?  Azt hiszed, hogy ettől most nem vernek meg magyarokat a határon túl? És hogy van az, hogy egyre rosszabb a közbiztonság, egyre több idős embert ölnek meg most.   Még csak most történnek majd magyarverések, hiszen a csuti törpe politikája már minden államot ellenünk hangolt. És ki kell, hogy ábrándítsalak én csak egy józan gondolkodású, sokat látott és sokat megélt magyar ember vagyok, semmiféle párt nélkül. Nekem nem lenne öröm és boldogság, ha a jobboldal esne szét a te szavaid szerint, mert én azokat is éppen olyan magyaroknak tartom, mint a baloldaliakat. Azáltal, hogy az egyik pólus szétesik éppen a nemzet gyengül meg. Nincs a másik oldalnak kontrollja, összerabol magának mindent és végül saját magát falja fel. Ez egy történelmi tanulság....

Milyen hazafi és magyar ember az, aki ilyen gyűlölettel, ilyen közönségesen ír a honfitársairól, mint te???? Majd ha beteg leszel, amit nem kívánok, és éppen egy baloldali gondolkozású orvos gyógyít meg, akkor is gyűlölni fogod??? És mire jó ez a te magatartásod??? Nem veszed észre, hogy éppen azóta van gyűlölködés a hazán belül, mióta a jobboldal ekkora teret nyert??? Nem veszed észre, hogy mennyi embert és családot tett tönkre ez a mai rezsim??? És Trianon veszteségéhez mi köze van a mostani baloldalnak. Ki mondott neked olyan hülyeséget, hogy Gyurcsány azt igazságosnak mondta??? Egyetlen baloldali sem tartja igazságosnak, SENKI SEM TARTJA ANNAK, ÉRTED? De most nem kellene ezzel foglalkozva állandó gyűlöletet szítani egymás ellen a ma élőknek, mert ez nem vezet sehová. Jelenleg akkora kakában van a hazánk, amilyenben még nem volt a rendszerváltás óta.Tőlem örvendezhetsz a baloldal bukásán, de a haza helyzete sokkal siralmasabb, mint volt. Érdekes, hogy a nagyon felülkerekedett jobboldal regnálása óta egyre jobban fogy a nemzetünk.Ez nem tűnt fel neked?

Nagyon durván ledöngöltél a válaszoddal, de én nem szeretném ezt viszonozni. De nem hiszem azt, hogy most jobban élsz és szebb jövő vár rád, ha olyan berendezkedésű lesz a hazánk, mint például Észak-Korea. Ennek a népnek nem pártoskodnia kellene, nem gyűlölködni, hanem összefogni, mert rohanunk az elmebeteg vezérünkkel az élen a szakadék felé. Próbálj meg kevésbé ellenséges és vitriolos gyűlölködő lenni, mert soha nem lesz belőled egészséges lelkületű, boldog ember még akkor sem, ha mind kiírtjátok az általatok gyűlölt baloldalt. Akkor fogtok csak rájönni, hogy engedelmes, szolgalelkű senkik lettetek egy szinte középkorba visszasüllyedt, elbutított társadalom tagjaiként, akiknek az már most sem tűnik fel, hogy annyit még nem hazudott ember, mint amennyit most hazudik a képetekbe a pszihopata törpe.