Az izraeli nagykövet és nagykövetség azonnali kitiltása

Quoted post

Darth Wador

#202

2014-07-27 14:28

KÖVETELEM HOGY A ZSIDÓSÁG HAGYJA EL MAGYARORSZÁGOT TAKARODJON VISSZA IZRAELBE!!!!! NE ITT RONTSÁK A LEVEGŐT!!!!BÜSZKÉN VALLOM HOGY ANTI SZEMITA VAGYOK!!!!!

EZ A VÉLEMÉNYEM!!!!!

Magyarország beteg. Egyre betegebb…

-Ha nem szeretem a zsarnokságot és elmondom,hogy a zsidók mit műveltek/nek a világon és hazánkban – amikről persze a kezükben levő média mélyen hallgat-,és elmondom,hogy aljasságnak tartom a cionizmust és Izrael,USA,EU és szolgáik ténykedését,akkor antiszemita vagyok….

-Ha kérdéseket teszek fel ,és a vízcsapból is folyó „hivatalos „ verzióval szemben –amit a győztesek hoztak létre- más lehetőségeket is megvizsgálok,mert érdekel az IGAZSÁG ,és feltételezem,hogy a dolgok nem úgy történtek,mint,ahogy nekünk hazudják a világháborúkkal és a „zsidóüldözéssel” kapcsolatban,akkor holokauszt-tagadó vagyok…

-Ha szeretném tudni a pontos etnikai arányokat a népességről,a bűnelkövetőkről és elmondom,hogy mit művelnek pl. : a cigányok,hogyan viselkednek a magyar többségi társadalommal szemben,ami nem előítéletből ered,hanem a mindennapok tapasztalatából,akkor rasszista vagyok…

-Ha büszke vagyok arra,hogy magyarnak születtem és szeretném megtudni,hogy mi is a valódi történelmünk,kik-,és miért pusztítják hazámat,és szeretnék magyarként élni a világban,akkor nacionalista ( szerintetek : náci ) vagyok…

-Ha nekem fáj Trianon,gyalázatnak és aljas népirtásnak,bűnnek gondolom a megtörténtét,amit soha nem szabad elfelednünk és elfogadnunk,akkor revizionista vagyok…

-Ha az egyházak,vallások évszázadok alatt elkövetett vérontásaira,hazugságaira,mocsokságaira hívom fel a figyelmet,akkor egyházellenes,eretnek vagyok…

-Ha nem szeretem,hogy buzik,leszbikusok és mindenféle „ mások „ a normalitással szemben a fellegekig magasztalódnak,ahelyett,hogy arányuknak,helyüknek megfelelően kezelnénk őket,akkor homofób vagyok…

-Ha gondolkodom,kérdezek,az igazat akarom tudni, élni szabadon,EMBERKÉNT,akkor a rendszer ellenségévé válok és a rendszer megpróbál elpusztítani…

Nem én foglalom el más országát,nem én uzsorázok ki másokat,nem én gyilkolok és nem én erőltetek rá másokra rendszereket,nézeteket.
Én csupán szeretnék szabadon,egészségesen,boldogan,emberként élni a szeretteimmel.
Szeretném tudni az igazságot életről,halálról,történelemről,a magyarságról,Jézusról,Istenről.
De ti nem engeditek.
Szeretném jobbá tenni a világot,tisztességre,jóra, változtatni a ti mocskotokat!
De azt nem lehet.
Az nektek halálos bűn.
Mert ti vagytok a kiválasztottak,mi csak a barmok.

Ha én antiszemita,holokauszt-tagadó,rasszista,náci,revízionista,eretnek,homofóbb vagyok,akkor ti gyilkos senkik, kik vagytok?

Én magyar vagyok.Koppány vére.És Vénusz Istennő és népének,lányainak híve.Gondolkodó,kereső… hittel s tudással kereső.
A ti örök és engesztelhetetlen ellenségetek.

Ha a legalapvetőbb emberi jogommal kívánok élni,ami az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatának 19. paragrafusa (1948) szerint a szólásszabadság és elidegeníthetetlen jog,akkor mindenféle jogszabállyal,kreált ürügyekkel megpróbálnak elnémítani. Mindenféle jelzővel illettek. Épp ti,akik a legmocskosabb embergyűlölők vagytok, a legnagyobb rasszisták és nácik,hisz a saját fajtátokon kívül mindenki mást alacsonyabb rangúnak hisztek és úgy is kezelitek,ráadásul mindezt a vallásotok mögé rejtitek gyáva módon.
„Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”!!!!
Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy:
„A szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek , hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét”...
Bármit lehet tagadni,vallást,még történelmet is, – és teszitek is,hisz ezzel romboltok le évezredek óta,minden jó és haladó társadalmat,eszmét – büntetlenül,KIVÉVE a holokausztot !
Tilos a cionizmust bírálni.
Szörnyű rasszizmus kimondani,hogy zsidó,cigány,néger…
Én nem sértődöm meg,ha magyarnak neveztek ,sőt,büszkén vállalom.

A liberalizmusnak hazudott legaljasabb degenerált eszmével megfosztanak a legalapvetőbb emberi jogaimtól. Ez nem szabadság,csupán álszabadság és egy sunyi zsarnoki rendszer ,ami szolgaságba dönt,minden tőle eltérő gondolkodású,érzésű normális embert !
A liberalizmus,multikultúra,másság…stb. hangoztatása és ránkerőltetése ( pl. oktatás,kultúra…stb. ) nem egyéb,mint a degeneráció,a kisebbség győzelme és uralkodása a normalitás és a többségi emberi társadalom fölött.
Közben a demokráciának nevezett és liberalizmussal felaggatott Trójai falóval becsempészik az igazi céljukat az életünkbe : a cionizmus embertelen zsarnokságát,melyben ránk csak a szolgaság vagy pusztulás vár.

Hamis eszmék mögé rejtett beteg emberek könyörtelen és aljas háborúja folyik az alvó,hiszékeny,közömbös emberiség ellen.

A világunk beteg. Egyre betegebb.
Az egyházak,vallások,politikai-,gazdasági csoportok,a média szinte teljesen az irányításuk alatt van már,mint ahogy nagyon sok ember elméje is.
Az enyém még nem.
„Ha ezt annyiban hagyom,úrrá lesz a káosz az életemen.”
Ezért hát inkább harcolok.
Magyarország beteg. Egyre betegebb…

Válaszok


Vendég

#223 Re:

2014-07-29 04:34:08

#202: Darth Wador -

Még sok ezer ilyen felfogású embert szeretnék megismerni,ezt a hozzá szólást a Facebook-on százával osztani!!!