Az izraeli nagykövet és nagykövetség azonnali kitiltása

Követeljük, hogy a magyar kormány azonnali hatállyal tiltsa ki az országunkból  az izraeli nagykövetet és az izraeli nagykövetséget, továbbá követeljük, hogy  véglegesen szüntessék meg Izrael pénztámogatását is! A megállíthatatlan gázai mészárlások és gyerekgyilkosságok miatt !

Izrael ismét bebizonyította, hogy egy agresszív és embertelen állam, amely a terrorizmus ellen szónokol minden nap, miközben ő maga a terrorizmus legsötétebb képviselője. Egy háború mindig szörnyű, de amikor folyamatosan és tömegével érkeznek a civil áldozatokról szóló beszámolók, képek és híradások, akkor az egész világnak egyszerre kellene kiállnia és azt mondania: „Elég volt, Izrael!”

Minden jóérzésű magyar ember nevében mondhatom, hogy az országunk mélyen elítéli ezt a barbár és kegyetlen gaztettet, amit a megállíthatatlan izrael művel! Amit megtehetünk mi magyarok, nagyon kevés eszköz áll rendelkezésünkre,  hogy megállítsuk a  Palesztin nép ellen elkövetett  öldöklést és ne csak felháborodott szavainknak adjunk hangot, hanem hitelesített formában nyújtsuk be a tiltakozásunkat!

„Elég volt, Izrael!”

Elég volt! Gyilkosokat nem támogatunk!!

Kérlek írd alá te is, és adjátok tovább, hogy mielőbb valóban tehessünk lépéseket a Palesztin nép megmentéséért!

Az aláírása akkor érvényes, ha az e-mailedben is megerősíted a visszaigazolást!

 

 

 Dr. Kovácsné Bodonyi Kovács Erika    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével