Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post


Vendég

#34

2014-07-22 07:31

Drága 33-as te kevered a szezont a fazonnal. Mi köze van a nácizmus elítélésének Gyurcsányhoz és a Szanyihoz? Te lennél a magyar demokrata? Akkor nagy a baj.Ha ijen a demokraták többsége akkor el kell hagyni ezt a szar országot mert gének ide gének oda ,mi alatvalók nem akarunk lenni. Ha Dániel hibbant akkor mi vagy te? Gyurcsány nagy bünt követett el amikor bezáratta az elmegyógy intézeteket.Ennek a következménye ,hogy sok elmebajos náci szabadon koborolhat,és fertőzi a gyenge immunrendszerű magyart. Mert mi magyarok mindig szeretjük megmagyarázni miért mások a hibásak, azért ha rosszúl mennek a dolgaink.Tanulni keményen dolgozni azt nem szeretünk. Egyszerübb zsidózni cigányozni. Pedig nem ők a magyarok esküdt ellenségei, hanem mi magunk. Kedves 33 kérlek ,hablaty hejett mondj éetrelmes szót is ,igazadat támaszd alá tényekkel is. Az egy másik történet, hogy a magyarok most miért a szélsőségeket és az önkéntes rabságot választották.Mert most rabok vagyunk az biztos, első szarházi viktor és talp nyaloi rabjai.

Válaszok


Vendég

#35 Re:

2014-07-22 19:12:23

#34: -

Tanulj meg olvasni faszfej! Ha nem érted, amit írtam, akkor menjél nyugodtan el! A demokraták csak gyűlölködni tudnak! Ezért végzitek hamarosan vaslánpán!


Vendég

#38 Re:

2014-07-22 19:31:39

Tudod 33-mas, nem értek veled egyet! Hány művészt, zenészt, szinészt, és kitudja még milyen területen adtunk nagy koponyákat a világnak.

http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%ADres_magyar_sz%C3%A1rmaz%C3%A1s%C3%BA_szem%C3%A9lyek_list%C3%A1ja

okosítsd a fejed, és ne patkánykodj. A mi esküdt ellenségeink, csak az olyan magyarok, akik lefeküdnek az idegen megszállóknak, mint amilyen a baloldal. A dániel féle beteg náciktól az Isten mentse meg ezt az országot!