Közalkalmazotti bértábla

Quoted post


Vendég

#124

2014-07-09 13:24

Valóban nagyon sajnálatos, hogy a közalkalmazottak esetében van olyan réteg, akik a létminimum alatt élnek. Sem kultúrára, sem pihenésre nem tudnak félretenni a pénzükből, tehát nem tudnak megújulni a munka után. Ha valakinek kicsi gyermeke, eltartottja van ott pedig még nehezebb a helyzet. Reméljük számukra is lesz megoldás. Köszönjük!

Válaszok

éhező család

#128 Re:

2014-07-09 18:20:59

#124: -

Én is most megyek szabadságra. De az sem jobb. A gyeremek kérdezi, hogy "Anya? Mi hova megyünk nyaralni, még eddig soha sehová nem mentünk. Most megyünk?"

Mi is lehetne a válaszom?

A pedagógusok, amikor még bejárogattak júniusban az évzárás után, az interneten azt nézegették, hogy ki hova, milyen szállodába megy? Olaszország? Görögország? Siófok? Lillafüred...stb.

Sajnos, nekem még az útiköltségre sem futja, nem hogy szállásra, étkezésre...!!!!

Nem tudom, hogy mit mondjak a gyereknek. Mi miért nem megyünk...!!!!

Megfelelő fizetés mellett biztosan költenénk ilyesmire is, a gazdaság is jobban menne az országban, mert lenne aki vásárol!!! De mit mondjak a gyerekemnek, ha épp túrórudit kíván???? Nem egy ökör ára, de  én ezt sem vehetem meg!!!!

...egy anyuka.. akinek már a szülei sem élnek, és csak magára számíthat, szinte száraz kenyeren és sötét szobában élünk, húst se igen tettem már az asztalra hónapok óta...   SEGÍTSETEK!!!!