Közalkalmazotti bértábla

Tisztelt Kollegák!

Nyilván mindnyájan tisztában vagytok azzal, hogy a fizetésünk kevesebb lett, ha másért nem mert eltűnt a cafetéria, és az egyéb pótlékok. A pedagógusok fizetését rendezték, és beépítették a cafetériát a fizetésükbe, míg a miénket, azaz a NOS dolgozókét /iskolatitkárok, pedagógiai asszisztensek, laboránsok stb., azaz a nevelés, oktatás segítők/ egyszerűen elvették. A közalkalmazotti bértábla finoman szólva is m e g a l á z ó fizetést engedélyez számunkra.

Megpróbáltam ezt a tényt több fórumon szóvá tenni, de eddig falakba ütköztem. Írtam / még a múlt év végén/ Hoffmann Rózsának, jártam a tankerület igazgatónál, megkerestem egy országgyűlési képviselőt, és megjelent egy újságcikk is a nevem alatt ebben a témában.

Sajnos eddig semmi sikerrel. Végső elkeseredésemben időt kértem és kaptam az ombudsmannál. Bejelentéssel éltem. Sokkal nagyobb súlyt kapna a bejelentés,  ha csatlakoznátok aláírásotokkal a témához. Kérlek írjátok alá a petíciót, és terjesszétek a linket.

Köszönettel: Kanász Józsefné iskolatitkár