Vass Gabit szeretnénk!

Quoted post

3 gyermekes anyuka saját tapasztalatból

#27 Re:

2014-06-30 12:43

#26: Katalin -

Én is Vass Gabinál szültem. A sok helyen említett jó hírnevét messze alulmúlta. 12 óra vajúdás után majdnem kiszáradtam, az ügyeletes orvos adott nekem vizet, a férjem itatott. Az orvos 1,5 órát várt rám, mert a vajúdóból nem tudtam a fájdalmak miatt kiemnni a vizsgálóba, be se nézett hozzám a szuper Vass Gabi. Amikor már nagy volt a gáz, beadott pár homeopátiás bogyót. Tudnám még ragozni. Katasztrófa volt, újabb két szülés után még inkább látom. Valószínűleg én hibáztam, hogy előre kifizettem a díját, amit ugye "önkéntesként" továbbra is szívesen hazavinne. Ezzel nincs is semmi baj, mindenkinek meg kell élni valamiből.

Azóta szültem még két gyermeket - természetesen nem nála - és mindenki nyugodjon meg, bőven van még lelkes, hozzáértő, tapasztalt bába az intézményben, semmilyen formában nincsenek veszélyeztetve az anyukák, akik a természetes szülés hívei.

Hogy miért válnak meg tőle - annak pontos okát csak a vezetője és ő tudhatja. Ez csak egy médiacirkusz.

Válaszok

Weisz-Nemcsik Katalin

#31 Re: Re:

2014-06-30 16:16:48

#27: 3 gyermekes anyuka saját tapasztalatból - Re:

Megköszönjük, ha a nevedet is adod a véleményedhez! Elfogadom, hogy van olyan ember is, aki másképp éli meg a dolgokat, de azt hiszem, hogy annyian, mint ahányan aláírták, aláírtuk ezt a petíciót talán nem hibázhatunk, talán mégis csak valamilyen véletlen félreértés lehet a Te esetedben a háttérben.


Vendég

#34 Re: Re:

2014-07-01 09:03:07

#27: 3 gyermekes anyuka saját tapasztalatból - Re:

Kedves 3 gyermekes anyuka!

Ne haragudj, de több dolgot nem értek az írásodban: az ügyeletes orvos adott neked vizet, te miért nem vittél?  A férjed itatott: miért, kinek kellett volna itatnia? Gabinak? Én is Gabinál szültem, pontosan tudom, hogy előre többször elmondta, hogy vigyünk enni- és innivalót, vízből vigyünk SOKAT. Sőt, tőle tanultam azt is, hogy legyen nálunk sportkupakos 0,5 literes palack is, mert vajúdás közben abból a legjobb inni. Nagyon csodálkoznék, ha neked ezeket nem mondta volna el.

Hogyhogy 1,5 órát várt rád az orvos, mert nem tudtál kimenni a vizsgálóba? A vizsgáló és a vajúdó kb. 5 méterre van egymástól, ha az orvos vizsgálni akart (és erről Gabi nem tudott, mert ha tudott volna, átkísért volna), 1,5 óra alatt nem jutott eszébe megtenni azt a 5 métert, hogy miért nem jössz már? Ne haragudj, tényleg nem kötözködni akarok, de ez teljesen életszerűtlen. Gabi pedig nem azért van ott, hogy végig a nyakadon üljön. Nálunk nem fordult elő, hogy 1,5 óra eltelt volna anélkül, hogy rám nézett volna. Fél óránál több nem telt el sosem úgy, hogy ne jött volna be. Sőt olyan is volt, hogy kiment, de nagyon kellett volna, hogy ott legyen, felhívtam, és fél perc múlva ott volt. És milyen díját fizetted ki előre? Én nem hallottam a környezetemben senkiről, aki nála szült, és akinek azt mondta volna, hogy a szülést ennyiért és ennyiért vállalja.