Vass Gabit szeretnénk!

Vass Gabriella szülésznő nagyon sok családnak adta meg a meghitt, háborítatlan szülés élményét az elmúlt évek során a Szent Imre kórház falai között. Megannyi leendő anyuka választotta Gabit szülésznőül, aki a szülészorvosokkal kiválóan együttműködve végezte feladatát.
Megdöbbenéssel értesültünk róla, hogy Gabi szerződése a Szent Imre kórházban 2014. június 30-án lejár, és nem akarják meghosszabbítani azt valamint, hogy az önkéntes státuszt sem kaphatja meg. Ez nem csak azt jelenti, hogy a szülők a jövőben nem tudják Gabit választatni szülésznőnek, hanem a már vállalt szülések levezetésénél sem lehet ott. Úgy gondoljuk, hogy egy anyát, aki hónapok óta arra készül, hogy kivel ossza meg élete egyik legintimebb pillanatát nem lehet kitenni ilyen helyzetnek.
Amennyiben a kórház vezetősége továbbra is anya/baba-barát kórházként szeretné az intézményt szerepeltetni a köztudatban, tegyék lehetővé, hogy legalább a már eddig elvállalt, vagy közeli jövőben várható szüléseket Gabi vezethesse le.

Tisztelettel kérjük a kórház vezetőségét, hogy a fentiek tükrében bírálja felül a döntését, és tegye lehetővé, hogy Gabi folytathassa hivatását!

Aláírásommal támogatom a fenti kezdeményezést:
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )