ZÉRÓ TOLARENCIA A DEVIZAADÓSOK ÜGYÉBEN

Quoted post


Vendég

#23

2014-06-30 09:57

Na most elég belőletek agyatlan, haszonleső banda!! Nem jött be a haszon, sőt, károtok lett és most köszönet helyett az Orbán kormányt mocskoljátok, aki megpróbál úgy segíteni rajtatok (sokatokon érdemtelenül), hogy közben ne döntse be gazdaságilag az egész országot a nálatok előbbre látó, gondosabb, tisztességesebb embereivel együtt?
Kapzsi köztetek, az általatok kitermelt kapzsi bankok és kapzsi egyebek között annyi a különbség, hogy ti ostobák is vagytok.
(Mondhatnám: Mint ahogy megszoktuk a Tilk László Géza féléktől.)

Nagy Mária

Válaszok

hajabusa

#29 Re:

2014-06-30 15:04:18

#23: -

Te mi a faszt keresel ezen az oldalon?Ez nem az orbanka seggnyaloinak oldala.Mert aki lakni akart sajat lakasaban,nem toltak a milliokat a zsebebe,csak hitelbol tudott lakast venni,es ez a faszfej banda szazszorosat akarja vissza fizettetni.csak ennyi a baj.

sanya

#34 Re:

2014-07-03 15:20:28

#23: -

Kedves Nagy Mária!

A haszonleső az a bank, hiszen neki eredendően csak haszna van a hitelnyújtásból. A gond igazából az, hogy nem elégedtek meg a normális hitel hasznából, hanem egy zseniálisan gazember konstrukcióval, a hitelből devizajátékot csinál extrahasznot is akarnak. Az ügyfelek nem ostobák, hanem becsapottak, ugyanis nagyon sok okos ember is belesett a csapdába. A tisztességtelenséget immár a Kúria is megállapította, miértt bántod a földön fekvő embereket? Ami Orbán Viktort illeti, ő politikus, akinek a pénzvilág parancsol. Ez most még azzal is párosult, hogy a saját politikai pecsenyéjét is sütögeti, hiszen az adósok problémáját régen megoldhatta volna. De nem tette, ezért lassan megmentőből a bankok cinkosává válik. Nem kell őt védeni, megvédi Ő magát, Inkább értsd meg az adósok problémáit és a becsapásukat.

Üdv: