ZÉRÓ TOLARENCIA A DEVIZAADÓSOK ÜGYÉBEN

Quoted post


Vendég

#78 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

2014-06-24 20:22

#55: Tatár Kán - Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

Először is:

Nem vagyok szerencsétlen. Nem vagyok deviza hiteles...., de egyéb okokból sem.

 

Másodszor:

Szívesen tartanék egy közvélemény kutatást a deviza hitelesek körében, hogy ugyan mikor jöttek rá, hogy át lettek verve, vagy mikor érezték úgy először, hogy át lettek verve. Nem hiszem, hogy a szerződésük alaáírásának pillanatában. Akkor mindenki boldog volt, és úgy érezte, hogy élete üzletét kötötte meg.

 

És kedves deviza hitelesek! Melyikőtök fog önkritikát gyakorolni, és azt mondani, hogy butaságot csinált a szerződés megkötésével, és nem csak mást / másokat okolni? Csak egyikőtök, csak legalább egyikőtök mondja ki, hogy rosszul döntött, és ő is hibás a saját maga döntésében. Ki hitette el veletek, hogy a bankok jótékonysági intézmények???

Válaszok

Tatár Kán

#79 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

2014-06-24 22:09:48

#78: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

Te nagyon szerencsétlen! Mit gondolsz miért mentünk mi a bankba? Szerencsejátékot folytatni? Félkarú rablózni? Gondolod csóváltuk a farkunk hogy mekkorát nyertünk? Fortintkölcsönért mentünk, mert meg kívántunk valamit oldani, ilyen módon. Forintkölcsönért és egyszerűen azért, mert nekünk forintban van a jövedelmünk.

Azt választottuk, amit a bank és a hitelközvetítők ajánlottak. 98 %-ban. Kapíse? Eljut már végre az agyadig hogy 2004-2010 között a kölcsönigénylőknek ún. devizaalpú kölcsönt ajánlottak, amiről valóban be kell vallani, hogy fingunk nem volt, a beépített számítási eljárás következményeiről meg pláne. Döntő többségunk például már túl volt a saját OTP lakáskölcsöne kifizetésén. Lázálmainkban sem jutott eszünkbe - jóhiszeműként - hogy ekkora csalókkal találkozunk.

Nem is jótékonysági plüssmaciéárt mentünk. Hanem kölcsönért. Tudod mi az te szerencsétlen? Így arctalanul tudsz csak irogatni mi? Jól elszórakozol azon, hogy többeket felháborítasz. Minek jársz te ide észt osztani? Romoljon meg nagyanyád összes befőttje. :) Kapj az orvostól olyan gyógyszer - amire érzékeny vagy - és a lábad szárán csorogjon a hatása. Kezeljenek el a kórházban, ahogy minket kezelnek el itt a jövedelmünk és vagyonunk dolgában. És egyéb jókívánságok az ilyennek. :)

Erre válaszolj te ... milyen kölcsön is az, amit egyre növekvő törlesztőkkel fizetsz és a tartozás ezzel párhuzamosan egyre növekszik? Milyen számítás is az, amikor 98 millióra 28 milliárd tartozást számolnak?