ZÉRÓ TOLARENCIA A DEVIZAADÓSOK ÜGYÉBEN

Quoted post

Tatár Kán

#79 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

2014-06-24 22:09

#78: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

Te nagyon szerencsétlen! Mit gondolsz miért mentünk mi a bankba? Szerencsejátékot folytatni? Félkarú rablózni? Gondolod csóváltuk a farkunk hogy mekkorát nyertünk? Fortintkölcsönért mentünk, mert meg kívántunk valamit oldani, ilyen módon. Forintkölcsönért és egyszerűen azért, mert nekünk forintban van a jövedelmünk.

Azt választottuk, amit a bank és a hitelközvetítők ajánlottak. 98 %-ban. Kapíse? Eljut már végre az agyadig hogy 2004-2010 között a kölcsönigénylőknek ún. devizaalpú kölcsönt ajánlottak, amiről valóban be kell vallani, hogy fingunk nem volt, a beépített számítási eljárás következményeiről meg pláne. Döntő többségunk például már túl volt a saját OTP lakáskölcsöne kifizetésén. Lázálmainkban sem jutott eszünkbe - jóhiszeműként - hogy ekkora csalókkal találkozunk.

Nem is jótékonysági plüssmaciéárt mentünk. Hanem kölcsönért. Tudod mi az te szerencsétlen? Így arctalanul tudsz csak irogatni mi? Jól elszórakozol azon, hogy többeket felháborítasz. Minek jársz te ide észt osztani? Romoljon meg nagyanyád összes befőttje. :) Kapj az orvostól olyan gyógyszer - amire érzékeny vagy - és a lábad szárán csorogjon a hatása. Kezeljenek el a kórházban, ahogy minket kezelnek el itt a jövedelmünk és vagyonunk dolgában. És egyéb jókívánságok az ilyennek. :)

Erre válaszolj te ... milyen kölcsön is az, amit egyre növekvő törlesztőkkel fizetsz és a tartozás ezzel párhuzamosan egyre növekszik? Milyen számítás is az, amikor 98 millióra 28 milliárd tartozást számolnak?

Válaszok


Vendég

#87 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

2014-06-25 18:18:42

#79: Tatár Kán - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

Na belőled kiszakadt ám a kultúra. Az IQ-d eléri egy csótányét?

Egyébként a kulcsszót éppen Te mondtad ki.

Idézet Tatár Kán-tól: "Azt választottuk, amit a bank és a hitelközvetítők ajánlottak." AJÁNLOTTAK!!!!

És ekkor vissza kell térnem az első kommentemhez. Nem tartottak pisztolyt a fejedhez, hogy ez, és semmi más. AJÁNLOTTÁK!!!!! Volt választásod!!!!

A deviza hitelesek miért nem kezdték el a hőbörgést a hitel folyósításának másnapján????? Akkor nem voltak átverve???

Az pedig egy hülyítés, hogy csak deviza hitel volt abban az időben. Sőt, hazugság. Hazugsággal azzal szemben, aki ezt állítja. Forint hitel mindig volt.

Ja, és tudom mi az a kölcsön. Hónapról hónapra törlesztem.

Észt akarok-e osztani? Ugyan már, ahhoz fogadókészség is kellene. EGYÁLTALÁN NEM SZÓRAKOZOM EZEN. DE AHOGY LÁTHATÓ IS, FELHÁBORÍT EZ AZ ELINTÉZÉSI MÓD.