Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

RE

#278 Re: Re: Re: Re: Igaz-nem igaz

2014-05-16 06:33

#275: Tigris - Re: Re: Re: Igaz-nem igaz

" Ha valóban érthetetlen volt a hanganyag, akkor valószínűleg nem egyedül hagytad volna ott a vizsgát, és akkor történik valami. De még egyszer mondom, a megelőzés egyszerűbb lett volna."

Elárulom, hogy semmi hatása nem lett volna! -sőt buktuk volna az érettségit is!
De tudod mit legyen igazad, így jártunk, mehetünk 47 ezerért közmunkára, aztán kívánom, hogy a mi befizetett járulékunkból kapjál majd vén korodra nyugdíjat- aztán majd mondogassad magadnak, hogy így jártál.

"Ha semmilyen papírod nincs, akkor az állam segít szerezni, sok esetben ingyen, ahogy az angolul nem tudóknak is vannak ingyenes, papírt adó kurzusok."

Egy nagyvárosban talán van ilyen, de vidéken nincs!
A papír lehet, hogy incsenes, de a bevett gyakorlat, hogy ezek a papírok nem feltétlenül piacképesek, és ha ez az iskola nem a lakóhelyemen van akkor az utazást szállást nekem kell fizetni.
Javaslom vegyed le a rózsaszín szemüveget!

Válaszok

Tigris

#281

2014-05-16 11:34:38

#278: RE - Re: Re: Re: Re: Igaz-nem igaz

Drága gyermekem, otthon egyéni vállalkozóként konkrétan tisztában voltam vele, hogy nem számíthatok nyugdíjra, és nem csak a te be nem fizetett járulékaid miatt. Ezért élek Londonban, nem várom ki, míg minden lerohad otthon. Meg azért is, mert tudok angolul. Mindig is híve voltam a megelőzésnek, segítek magamon, és igen, így jártam. Te pedig nyugodtan sajnáld magad és okolj mindenkit a sanyarú sorsod miatt. Az sokkal jobb.

A többire is csak ugyanezt tudom mondani. Ha várod a sült galambot, akkor az általában nem szokott jönni. Ha segítesz magadon sopánkodás helyett, az általában bejön. Egyszer, próbából fuss neki! Meg fogsz lepődni.