Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Kata

#142 Re: Re: Re: Re:

2014-05-10 18:20

#136: - Re: Re: Re:

Az a baj, hogy ahány asztalt verő, annyi féle álltás.. És ez így hiteltelenné teszi az egész felvetést.. Már-már kabaré szerű ez a kétségeesett kapálódzás.

Olvastam itt olyat, hogy a Picassos szöveg felolvasójának durva francia akcentusa volt, (az illető brit anyanylevi lektor, még véletlenül sincs francia akcentusa..) most meg már azzal jönnek, hogy az elhangzott szöveg és a kiegészítendő mondatok nem egyeztek szóról szóra..  Igen, dirket nem!! Ez volt a feladat egyik nehézsége.. Ha csak simán a szó szerint elhangzott szövegbe kellett volna beilleszteni a szavakat, az nem lenne EMELT szint!, azt mi általános iskola 5. osztályában csináltuk...

Akik a fenti dolgokra hivatkoznak, azoknak a hozzáértése és a kompetenciája nulla, az angol nyelv és a feladatok miértje tekintetében egyaránt! Nem egységes dolgokat állítotok, próbáltok mindenbe belekötni alapvető ismeretek nélkül, laikusként, légből kapott, mondva csinált érvekkel bizonygatni az igazatokat...Ezzel azoknak az állítását is hiteltelenné teszitek, akiknél lehet, hogy ténylegesen gond volt a lejátszott hanganyag minőségével!

 

 

Válaszok

Papabear

#148 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-10 19:13:10

#142: Kata - Re: Re: Re: Re:

Te melyik városban ültél az iskolapadban?