Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Tigris

#62 Re: Re: Re:

2014-05-09 18:46

#60: Netistri - Re: Re:

Valamit félreértesz. Nem nekem kell bizonyítani, mert én Londonból nagyon nem számítok ezügyben. A hivatalnak, ha perre megy az ügy, a bíróságnak kell bizonyítani a dolgot, mert anélkül bárki azt mond, amit akar. De még egyszer mondom, az anyag, amit a hivatal kiküldött, bitről bitre megegyezik azzal, ami letölthető. Ha számítógépen sokszorosítod, a minőség nem változik. Ha hangkábellel másolod, pl. magnóra vagy más médiára, akkor a cucc torzulhat, vacak százéves magnón pedig akár gyorsulhat is (mivel a felvételkor a magnó lassabban megy, normális sebességen visszajátszva gyorsabb lesz). Ha ez az eset, márpedig úgy tűnik, akkor a hivatalt szidni vagy ellene petíciót indítani jogilag egy öngyilkos dolog. A termek áthallásáról, akusztikájáról, a rossz audio-eszközök minőségéről a hivatal nem tehet, értük felelősségre nem vonható.
Ha teljesen felesleges és értelmetlen dolgot akartok csinálni, akkor persze, hajrá, de csak a problémát teszitek nyilvánosan komolytalanná. Ha van probléma, márpedig ezek szerint van, akkor nem azt a dolgot kéne erőltetni, amiben tuti a bukó, hanem azt, amivel el tudtok érni valamit.
De persze, mindenki úgy csinál hülyeséget, ahogy akar, ha ragaszkodik a hülyeséghez.

Válaszok

papabear

#72 Re: Re: Re: Re:

2014-05-09 20:27:14

#62: Tigris - Re: Re: Re:

Érdekes hogy a fenti válaszok szerint az ugyanúgy másolt német vizsgaanyag másnap ugyanazon a magnón jól szólt...Akkor mi is volt rossz????


Vendég

#119 Re: Re: Re: Re:

2014-05-10 14:36:14

#62: Tigris - Re: Re: Re:

Tigris: Pont Londonból olvasgatod egy magyar érettségi vizsga fórumát, mi? LOL :) Nem vagy te Londonban, ebből kifolyólag (füllentés) vélelmezhetően semmiféle nyelvvizsgás sincs, csak kötekedni jöttél. Ne feledd: sokan vannak itt évtizedes fórumozási gyakorlattal, ki lehet szúrniu aki nem igazat állít. Olvasd csak viszsa az összes hozzászóláspdat: elárultad magad. Tömören: hazudsz.