Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

Quoted post

egyoldalú szerződésmódósítás megengedhetetlen!!

#127

2011-08-04 03:14

szívből sajnálom a devizahiteleseket, de ennyi gazdasági nonszenszt -mint, amiket megoldásnak javasoltok- ritkán olvasni egy helyen.
- Az állam fizessen ezt-azt-ról eszetekbe jutott, hogy az állam mi vagyunk? tehát végül is mi fizetnénk meg, amit kívántok. kösz, de kösz nem.
- autóra NEM veszünk fel hitelt 10 évre!!!!! (5-re sem)
- igen, ha hitelt veszel fel (még ha nem is változik az árfolyam) többet fizetsz vissza, mint amit felvettél. ha hosszú a futamidő, akkor SOKKAL többet. Akinek betétje van a bankban, az sem nulla kamatra teszi be. kenyeret, albérletet, villanyt, buszjegyet sem ingyen kapsz.

az egyoldalú szerződésmódosítást pedig nem is értem. Az egyszerűen megengedhetetlen.
ha pedig nincs egyoldalú módosítás, akkor mindenki teljesítse amit vállalt.

zárszónak: igenis volt mindig is forint alapú hitel. ha alapos voltál meg is nézted hogy az mennyibe került amikor felvetted a devizást. Azért nem azt választottad, mert már akkor is drágább volt, mint amit most a devizahiteledre fizetsz.


Válaszok

Hódolód...

#131 Re:

2011-08-04 15:15:09

#127: egyoldalú szerződésmódósítás megengedhetetlen!! -

Én is sajnálak szívből, egyáltalán nem tudom mit keresel ezen az oldalon, ide jöttél eszet osztani...

Ha tudnád azért vettünk fel hitelt, hogy ne dobjunk ki az ablakon pénzt, amit már 4-évig tettünk, mivel albérletbe éltünk, sajátunkat szeretük volna törlesztenni, nem pedig más zsebét hízlalni....De te ezt honnan is tudnád...Mivel általába nem mindenki születik gazdag családba, hogy apa-anya csak úgy lakás dobáljon hozzájuk, tudod vannak akiknek megkell érte küzdeni, s bízony nehéz áron.....

Szerintem ez az oldal egyáltalán nem neked való drága!!!!


Vendég

#355 Re:

2011-08-13 02:41:01

#127: egyoldalú szerződésmódósítás megengedhetetlen!! -

Te se szólj bele, ha nem értesz hozzá. NEm NEM volt mindig forinthitel. Nem adták a bankok évekig. 2007-ben biztosan nen. 5 milló forint volt az értékhatár.... 5 millió forintból milyen lakást lehet venni egy CSALÁDNAK?