Tégy a szexista reklámok ellen

Quoted post

The Justice

#159

2014-04-16 15:19

"bizonyítottan 80%-val a nők (ön)rendelkeznek így neki gyártják a reklámokat, mivel ők a fogyasztók. "

Ez helytelen. Szerintem is a férfinak kellene boltba járnia, hogy étel alapanyagokat vásároljon (amit természetesen neki kellene megfőznie is), illetve neki kellene tisztítószereket vennie, amelyekkel ő maga takarít. Az ő feladata lehetne, hogy ruhát vásárol a családnak, megveszi a gyerek iskolai felszereléseit, bugyit vesz a felségének. Olyat, ami az asszony szerint kényelmes, mert a nő természetesen másképp nem venné fel. :)

Mit hagytam ki? Ja, tudom! Porszívót is neki kellene választania, meg kávéfőzőt, hiszen egy férfi feladata a reggeli kávé lefőzése, ahogyan a tűzhelyen való fűzés, a hűtőbe való pakolás is. :)

"Nyilván, egy kevésbé dekoratív nőnek, visszatetsző lehet azt látni, hogy más emberek mennyire vonzóak, és ebből milyen jól profitálnak, de erre nem az a helyes válasz, hogy megszüntetjük a szépet és mindenki legyen csúnya, mert így igazságos."

Jó, hogy ezt említed, engem a női rész egyáltalán nem izgat, soha nem nézegetek nőket, de ez emberi jellemző lehet. Elég idegesítő, amikor a csinos, vonzó fiúkat a rondább, öreg férfiak csak úgy simán "nőiesnek", vagy "buzinak" nevezik, ezzel próbálva meg eltántorítani a jó ízléssel rendelkező nőket attól, hogy őket válasszák. Pedig nincs mese, a számok nem hazudnak. Ha rákeresel néhány helyen, a képek, amelyek elárasztják a netet, világosan fogják mutatni, mely férfitípus manapság a nyerő. :)

Válaszok

Tibi a galádabbik fajta

#166 Re: Nem unjuk még?

2014-04-16 15:35:36

#159: The Justice -

"Ez helytelen. Szerintem is a férfinak kellene boltba járnia, hogy étel alapanyagokat vásároljon (amit természetesen neki kellene megfőznie is)" - kíváncsi lennék te hogy főzöl? mégse, meggondoltam magam. A férfiakat nem köti le a vásárlás/shoppingolás, nekik inkább az értékelőtermtés megy. Innen pedig már bicsaklik is az egész gondolatmenet... :(

"Ha rákeresel néhány helyen, a képek, amelyek elárasztják a netet, világosan fogják mutatni, mely férfitípus manapság a nyerő. :)" - hát kíváncsi lennék, hogy ha én (29), és Andy Vajna (69) egyszerre adnánk fel egy társkereső hirdetést, vajon melyikünk pultja előtt állna hosszabb sor? Ez ennél bonyolultabb ki hogy néz ki, de nem menjünk bele, mert nem látod a végét. Engem nem zavar, ha egy srác sminkeli magát, kozmetikushoz jár, tangát hord stb. mivel én elsősorban a saját sikereimért hajtok, a saját örömömnek örülök.