Összefogás a családi pótlék emeléséért!

Quoted post

Maresz

#80 ??

2014-04-14 14:51

Szégyellném magam, ha rá lennék szorulva a családi pótlékra és úgy gyártanám a kölköket!!!! Én nem az államnak szültem, hanem magamnak, nekem kell gondoskodnom róluk!!!! Vagy itt mindenki úgy gondolja, hogy az állam köteles a gyerekét eltartani???????? Lett viszont családi adókedvezmény, aminek azért szép nagy az összege!!!

Válaszok

Erika

#89 Re: ??

2014-06-13 19:20:04

#80: Maresz - ??

Az államnak nem kötelessége eltartani a gyerekemet ,viszont kötellessége lenne  olyan törvényeket hozni,mely egy élhetőbb országot eredményezne. Hiszen ezért kapnak fizetést, nem is keveset.Szerintem az embereknek az egyik alapvető joga,hogy családban éljenek,néhány gyereket neveljenek.Ma a globalizáció miatt a munkaerő ára,értéke olyan alacsony, nincs benne a gyereknevelés költsége. A munkaerőt készen felnőttként kapják a vevők,csak annyit fizetnek érte hogy működjön napról napra.Ha beteg lesz, eldobják.Van másik.Az államnak azoknak a gyereknevelését kellene támogatni, akik állami támogatás nélkül nem tudják felnevelni gyerekeiket.


Vendég

#101 Re: ??

2014-07-29 18:24:45

#80: Maresz - ??

Csak azt se kéne elfelejteni hogy amikor nincs munkahely , nincs fizetés  - de akkor még volt amikor a gyerekek születtek - , akkor nem tud mit kezdeni a KEDVES SZÜLŐ A CSALÁDI ADÓKEDVEZMÉNNYEL !!!!! Vagy érvényesítheti Ön szerint ???,