Az akác legyen hungarikum!

Quoted post

bpetya75

#4668 Re: Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

2014-04-05 20:50

#4666: - Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

"Elnézését kérem, de aki a politikusoknak hisz, hát szerintem naív és itt finoman fejeztem ki magamat. Már nagyon sokszor megszopatták a magyar népet. Én már azt sem hiszem el amit kérdeznek."

Khmm. Hadd kérdezzem meg, hogy Ön szerint ez a vaklárma honnan indult? Csak nem egy fideszes ep-képviselő "fedezte fel" az akácot "fenyegető" hatalmas veszélyt? És csak nem a választási kampányra időzítve a dolgot? Mondhatja a petíció kezdeményezője, hogy ő pártpolitikától függetlenül indította el ezt az aláírásgyűjtést, de ugyanazt a hullámot lovagolja meg.

 

Azt hiszem, hogy arra, aki egy politikai indíttatású hisztinek felülve aggódik az akácért, jobban illik az öntől idézett rész.

Válaszok

öcskös

#4669 Re: Re: Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

2014-04-05 21:49:50

#4668: bpetya75 - Re: Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

Egyetértek. A folytatást is mondom. Ki fog derülni hamarosan, hogy "nagy meglepetésre" nem kell majd kiirtani minden akácost. Utána pedig ez úgy lesz tálalva, hogy a fidesznek, az akáckoalíciónak és az aláírásgyűjtésnek köszönhetjük, hogy megmenekültünk a "veszélytől". Attól, ami egyébként sem állt fenn.


Vendég

#4671 Re: Re: Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

2014-04-06 08:37:22

#4668: bpetya75 - Re: Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

A baj ezzel az bpetya75, hogy soha nem szavaztam a fideszre és nem is fogok. Ismerek jó néhány fideszes képviselőt (nem tudom mind ilyen-e), de azok vagy sunyi, kétszínű emberek, vagy pökhendi f.szok. Tehát engem ezzel az akácos dologgal tuti nem befolyásolnak, illetve nem is befolyásoltak, mert már szavaztam. A befolyásolhatókat, meg szerintem nem ezzel győzik meg. Itt az érve sántít és az ön előtt hozzászólónak van igaza, mert ha a fidesz indította el, ha nem, a politikusok akkor is hazugok!