Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#4671 Re: Re: Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

2014-04-06 08:37

#4668: bpetya75 - Re: Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

A baj ezzel az bpetya75, hogy soha nem szavaztam a fideszre és nem is fogok. Ismerek jó néhány fideszes képviselőt (nem tudom mind ilyen-e), de azok vagy sunyi, kétszínű emberek, vagy pökhendi f.szok. Tehát engem ezzel az akácos dologgal tuti nem befolyásolnak, illetve nem is befolyásoltak, mert már szavaztam. A befolyásolhatókat, meg szerintem nem ezzel győzik meg. Itt az érve sántít és az ön előtt hozzászólónak van igaza, mert ha a fidesz indította el, ha nem, a politikusok akkor is hazugok!

Válaszok

bpetya75

#4676 Re: Re: Re: Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

2014-04-06 12:05:53

#4671: - Re: Re: Re: lesz lehetőség az akác termesztésére az Unió szerint

Nem vagyok kommunikációs szakember, de abban biztos vagyok, hogy minél több irányból erősítik a bizonytalan szavazókban azt a képet, hogy ők erős, a magyarokért mindig és mindenhol kiálló. felelős figurák, annál többeket tudnak meggyőzni.

Egyébként ha csak annyi lenne a dologban, hogy nem tetszik a politikai indíttatás, akkor befognám a pofám, de ez szakmailag is egy nonszensz. Szó nincs az akác kiirtásának szándékáról. és nem azért mondom ezt, mert az eu-t hűde jófej bandának tartanám. Egyszerűen nem éri meg. Továbbra is jó az nekik, ha növeljük az erdősültségünket, annyival is csökken a mezőgazdasági potenciálunk. De vannak ésszerű törekvések, például az özönfajok korlátozása is az véleményem szerint. Itt pedig erről van szó. A többi hangulatkeltés.