Tégy a szexista reklámok ellen

Quoted post


Vendég

#24 Re: Höhö válasz

2014-03-30 22:43

#20: Bubu - Höhö válasz

Gondolkodj el rajta, hidd el hogy érdemes. Mi jogon  korlátozhatja bárki is egy nőnek azt a szabad emberi jogát, hogy pénzért vagy akár ingyen is, a saját akarata szerint lefotóztathassa és még photoshopolhatja is magát?

Csak nem te is aláírtad, csak úgy gondolkodás nélküli birka módjára?

Válaszok

sanci

#25 Re: Re: Höhö válasz

2014-03-31 07:43:30

#24: - Re: Höhö válasz

Néha az állampolgárok tudása ellenére is  szükséges a jogvédelem. Ha édesanyád, nagymamád, kislányod, vagy te magad nem látsz ebben semmi szörnyűt és bepózolsz egy reklámban jópénzért, nem árt ha tudod, hogy kihasználod magad és megalázod.

Bubu

#26 Re: Re: Höhö válasz

2014-03-31 08:44:56

#24: - Re: Höhö válasz

Igen, gondolkodva írtam alá, és büszke vagyok rá!!!

Az ilyen hasonló reklámok rendkívül kártékonyak, mind a nőre, mind a férfira nézve. Ezeknek lehet köszönni, ha pl a lányod majd önként saját akaratából 14 évesen ott hagyja az iskolát, és kurva lesz. Vagy esetleg a feleséged fog lelécelni szintén szabad akaratából, és kiáll a sarokra. Akkor is így fogsz majd beszélni, hogy végülis joga van hozzá? Ha ez bekövetkezik, akkor természetesen majd a lányod, vagy a feleséged fogod szídni,"hogy ócska kis ribanc" és fel sem merül benned esetleg a saját felelőséged és hozzáállsod a dolgokhoz. Nem veszed észre, hogy ez mekkora agymosás?! Hogy manapság mindent a szexel akarnak eladni? És közben mennyit ártanak vele az emberi kapcsolatoknak?! Mond csak, Te tényleg ennyire vak vagy? Nem akarod látni az összefüggéseket a háttérben?