Tégy a szexista reklámok ellen

Quoted post

Bubu

#26 Re: Re: Höhö válasz

2014-03-31 08:44

#24: - Re: Höhö válasz

Igen, gondolkodva írtam alá, és büszke vagyok rá!!!

Az ilyen hasonló reklámok rendkívül kártékonyak, mind a nőre, mind a férfira nézve. Ezeknek lehet köszönni, ha pl a lányod majd önként saját akaratából 14 évesen ott hagyja az iskolát, és kurva lesz. Vagy esetleg a feleséged fog lelécelni szintén szabad akaratából, és kiáll a sarokra. Akkor is így fogsz majd beszélni, hogy végülis joga van hozzá? Ha ez bekövetkezik, akkor természetesen majd a lányod, vagy a feleséged fogod szídni,"hogy ócska kis ribanc" és fel sem merül benned esetleg a saját felelőséged és hozzáállsod a dolgokhoz. Nem veszed észre, hogy ez mekkora agymosás?! Hogy manapság mindent a szexel akarnak eladni? És közben mennyit ártanak vele az emberi kapcsolatoknak?! Mond csak, Te tényleg ennyire vak vagy? Nem akarod látni az összefüggéseket a háttérben?

Válaszok

Borka Anikó

#28 Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-03-31 09:29:17

#26: Bubu - Re: Re: Höhö válasz

Nem csak eladni, ha nem egyes nő negatív kategória tipusok, a nő nemi indentitásának  túlértékelésével akarnak előnyt kovácsolni a karrier építésben. Ezzel lejáratva a polgári családi értékrendet!

Nem tibi

#30 Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-04-01 13:04:51

#26: Bubu - Re: Re: Höhö válasz

Ha majd lesz lányom, vagy feleségem akkor mindenképpen szeretném ha agymosott ócska kis ribanc helyett agymosott feminista lenne, aki értelmetlen és felesleges petíciókkal vesztegeti az idejét. Mindenképpen szeretném, ha önteltségében olyan alpári módon kommunikálna, olyan arrogánsan, mint te.

Aki egy ilyen reklám hatására lesz kurva, az meg is érdemli. Egyébként, miért nem mentek tüntetni a nőáruló modellekhez akik pénzért pózolnak az ilyen reklámokban?

Ez a petíció egy vicc. Erőltetett vihar a biliben...