Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Quoted post

Vera Szigeti
A petíció szerzője

#20 Re:

2014-03-13 19:55

#12: b. -

kedves b., nagyon köszönöm a hozzászólást. állítólag sokan nem értik a dolgot (nekem is rejtély), de emiatt most igyekszem összegyűjteni magyarázatokat, hátha az segít. a kérdésem az volna, felhasználhatom-e a hozzászólásod, és ha igen, szeretnéd-e előtt átszerkeszteni, aláírni. előre is köszönöm!

Válaszok


Vendég

#43 Re: Re:

2014-03-14 12:24:51

#20: Vera Szigeti - Re:

"hátha az segít" Csak, ha elolvassák, és még akkor sem biztosan. De azért sok sikert!

A kérdésekre a válaszok:

1. Igen, ha úgy gondolod, hogy bármi hasznát tudod venni a válaszomnak (én azért ezt kétlem: már szemiotikai szintre süllyedtem a többi hozzászólásban, nem vagyok érvelőbajnok, nincs itt keresnivalóm, csak egyszerűen nem hagyhattam szó nélkül), nyugodtan használd fel.

2. Nem, nem szeretném átszerkeszteni. Így jött ki, így marad, nem akarok kozmetikázni. Nem is tudnám nagyon pontosabban megfogalmazni, mert... ennyi telik tőlem. Ha a lekicsinylő (vagy legalábbis általam annak szánt) megjegyzést esetleg le szeretnéd hagyni az elejéről, csak nyugodtan, az a két sor semmit nem ad hozzá a cikkről alkotott véleményemhez.

3. Nem szeretném aláírni. Elnézést kérek érte, lehet, hogy gyávának tűnök (biztos, hogy az is vagyok), de azt hiszem, az a lényeg, hogy a petíción "bele lett számolva" a nevem. Tényleg remélem, hogy elérsz vele valamit!

És ez úton szeretném megköszönni, hogy vetted a fáradságot ezzel az egésszel!