Összefogás a családi pótlék emeléséért!

Quoted post


Anonymous

#3

2014-02-05 10:54

Várok minden javaslatot, amit még beleírhatnék.
Gondolok itt arra, egyetértetek-e abban, amíg ilyen kilátástalan a helyzet országunkban, vezessék be a differenciált családi pótlékot, mint oly sok környező országban, és a leg-
rászorultabbak kapjanak többet, mint aki több száz ezret, milliót tesz zsebre, de ugyan annyit felvesz, mint a szegények, holott lényegében neki ez egy borravaló összege egy menőbb étteremben, nekünk viszont, szegényeknek több napi élelmiszert, vagy tüzelőt jelent!

Válaszok

Ági

#7 Főállású anyasági

2014-02-05 11:59:02

#3: -

Szia!

 

Szerintem a főállású anyaságit is emelniük kéne. Szeretnék, ha a családok többsége több gyermeket vállalná, és otthon ellátná a családot? De mennyiért? Én most fogom beadni májusban a papírt, hogy júniustól GYES után otthon legyek, mint főállású anya. 4 gyermekem van, a legkisebb júniusban tölti a 3-at, és hogy ne maradjak TB nélkül, semmi jövedelem nélkül így 5 évig vállallom, hogy főállású anya leszek, amíg nincs munkahelyem. Sajnos munka még kilátásban sincs, így sok választásom nincs. De ha már főállásról beszélünk, legalább üsse meg a minimál bért az összegét.

 

Üdv: Ági


Vendég

#22 Re:

2014-02-06 06:16:24

#3: -

Mariann vagyok, NEM VAGYTOK D...Ek, csak hajrá, én írok is alá és szólok akinek csak lehet, természetes a diferenciál családi, akik egyedül nevelik gyerekeiket, többen gyerektartást sem kapnak, úgyhogy fokozottan számít, végülis a GYEREKEK JOGAI sérülnek, ez nem számít??

#3: -

#40 Re:

2014-02-06 16:55:15

#3: - szia szerintem ,diferenciális elosztás kéne hisz akkik minimálbérből élnek és még az alatt azoknak több kéne hogy járjon, és még egy fontosdolog csk is kizárólag 3 gyermekik adnák cspt. a 4dik gyerektől már nem.