NE Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!

Quoted post

Vendég

#43 Re:

2014-01-08 13:01

#40: megatron -

Lehet, ez a természet rendje, de az csak fényes nappal igaz, nem éjszaka felriasztva őket, vakrepülésre kényszerítve. Már ne haragudj, hogy ezt mondom, de veled kapcsolatban mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb az ostobaság szakadékában, de mindig képes vagy alulmúlni önmagad.

Amit művelsz, az komoly pszichiátriai kórkép, valószínűleg erős kisebbségi komplexusban szenvedsz és a libidó terén is problémáid vannak. Érdemes lenne felkeresned egy jó pszichiátert és beszélgetni vele egy kicsit, mert amit művelsz, azzal csak hülyét csinálsz magadból minden fórumon és már fél ország rajtad derül.

Válaszok

megatron

#50 Re: Re:

2014-01-08 13:24:00

#43: - Re:  

hát ez engem nem érdekel .de szerintem azon derülnek hogy dosa fanni terhes lett és nem rajtam :) engem sokan szeretnek vannak haverok barátok kell ennél több én csak véleményt mondok hogy a valóságban másként történnek a dolgok  egy tüzijáték párti forumon . sokatoknak nem tetszik mint már irtam lehet utálni gyülőlni és primitivnek nevezni . de sok tüzijáték párti kedvel .a házban ahól lakok ott is külön ki irtam a liftre mikór lessz tüzijáték amit én csinálok ott a térről .másnap nagy köszönet volt mondták semmi gond nem volt .meghjogy szép volt .kuyásoknak akik lejötek mert hiába  hogy már nem kéne levinni nem baj mondtam a szándékot arrébmentek megköszönték utána löttem alkoholt nem iszom és nem is dohányzom :)