NE Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!

Quoted post

Peter

#14

2014-01-06 20:40

Ennek így nincs szerintem sok értelme, hiszen a másik oldal soha a büdös életben nem fog "nyerni". Azért írtam idéző jelbe a nyerni szót, mert itt senki nem nyer vagy veszít. Ez csak egy kakasviadal a magukkal nem bíró emberek közt. Rossz helyzetben az ország, rosszak a körülmények, félelem néhány etnikumtól, kilátástalanság. Ezek az emberek ebben élik ki a tehetetlenségeiket, hogy elkezdik egymás szemében a szálkát keresni, miközben a sajátjukban a gerendát nem veszik észre. Sokkal jobban érzik magukat azzal, ha másnak keresztbe tesznek és morognak az orruk alatt, hogy milyen királyak, aztán meg kimennek és szidják a világot meg a fiatalokat, mert nem találnak másban örömet.
A tűzijátékot (nem petárdát, mert az már réges-rég be van tiltva) sokan rosszul használják és csak őket veszik észre. Azokat nagy ívben letojják, akik arra használják, amire kell, tehát a művészetre.
Egy dolgot megtanultam az ellene szóló petícióból, mégpedig azt, hogy az ellenzők megmondják minden tűzijátékozónak, hogy értelmetlen baromság a tűzijáték és költenék inkább a pénzt a szegényekre, miközben ők RITKA és ÉRTÉKES Sivatagi iszaptöcsöket tartanak, amik kardfogú poszátacickányhúst esznek, mellesleg a világon egyedülálló versenyeket nyernek, és ezek az emberek akik 5 centis madarakra költenek, megmondják, hogy mi mire költsük a pénzünk...
Ennek a petíciónak nem lesz soha hétezres szavazótábora, hiszen nem fogják betiltani a tűzijátékot. Egy hétig csámcsognak rajta a szobájuk mélyén az unatkozó népek, aztán lecseng. Egy jogász sem fog országos aláírást gyűjteni egy népművészet ellen, ha pedig mégis, akkor tényleg kiderül majd, hogy ki a többség. Számadatok híján meg hiába vagdalózik bárki. Majd ha lesznek adatok, tények, kutatások, bizonyított és alátámasztott érvek, akkor meghajlok előttük, de addig csak egy gyerekes nyavalygás...

Válaszok


Vendég

#18 Re:

2014-01-07 12:48:25

#14: Peter -

http://levego.hu/hirek/2009/08/legyen_kornyezetbarat_a_nemzeti_unnep

Fél perc alatt csupán annyit tudtam összeszedni, de ha gondoljátok keresek néhányat, amiben arról van szó, hogy az USA 52 tagállamában már harmincegynéhánynál a talaj és a víz is szennyezett perklorátokkal, ezek a zöldségekben, gyümölcsökben, sőt még az anyatejben a biztonságos érték felett megtalálhatók.

 


Vendég

#21 Re:

2014-01-08 08:01:47

#14: Peter -

ennek a peticiónak nem hogy hétezres, de ahogy elnézem még százas szavazótábora sem nagyon lesz

inkább ez a már második óvodás "ellenpetició" a gyerekes nyavalygás, 12-13 éves gyerekek támogatásával

elég égő

egyébként eddig már 2 jogász is jelentkezett, úgyhogy erről ennyit