Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

Chem Trailor

#126 Re:

2013-12-08 20:00

#102: tf3868 -

Egyébként ez személyes kedvencem a hajtóművön keresztüli anyagkibocsájtás után :D Azonosító nélküli gép, nem olyan egyszerű az a légiközlekedés, ez nem olyan, hogy letakarod/felhajtod a motorod rendszámtábláját a gyorshajtáshoz.
De akkor már ha itt vagyok a hajtóműbe juttatot chemtrailről is pár szót: Tegyük fel, hogy a hajtóművön keresztül kibocsájtunk mikroorganizmusokat: fogják magukat és jól megsülnek vagy ha ezt nem teszik akkor megfagynak vagy egymás után a kettő, de biztos nem örülnek a kilépő gázoknak. Ha aluminiumot juttatunk a gázturbina forró szekciójába(azért ezt írom, mert ha a kompresszorlapátok közé nyomod elöbb utóbb úgyis ott köt ki) akkor az aluminium a magas hőmérséklet hatására a levegő oxigénjével reakcióba lép, aluminium oxid lesz belőle, vas/magnézium/nátrium etc. ugyan ez. A szerves anyagoknak is kampó ha a forró szekcióba kerülnek.

Válaszok

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#260 Re: Re:

2013-12-09 01:31:15

#126: Chem Trailor - Re:

"Az alumínium-vegyületek közül elsősorban az alumínium-oxidot, valamint a nyers alumíniumot szokták említeni, mint chemtrail-összetevőt, bár a nyers alumínium rendkívül könnyen oxidálódik, amivel a már jóval stabilabb alumínium-oxidot kapjuk. Erről a vegyületről annyit érdemes tudni, hogy a repülőgépek hajtóanyagának égésekor keletkező hőnél jóval nagyobb hőmérsékleteket is ki tud állni, és egyike a természetben megtalálható legkeményebb anyagoknak, gyakorlatilag a korund nevű ásvánnyal azonos, amit pl. csiszolóanyagként, vágólapként is alkalmaznak (a korund drágakő-változatai a vörös rubin és a kék zafír). Míg az előző mondat első fele azt sugallja, hogy akkor legegyszerűbben valószínűleg az üzemanyagba való keverés által lehet chemtrailekbe juttatni, a mondat második fele látszólag ezt cáfolja, hogy ha ennyire hatásos abrazívum, akkor valószínűleg gyorsan tönkretenné a hajtóműveket. Ezt az ellentmondást azonban feloldja a világ egyik legnagyobb alumínium-gyártó konszernének, az Alcoa-nak névtelenül nyilatkozó volt mérnöke, aki szerint bár nagyobb szemcseméretben az alumínium-oxid valóban károsíthatná a hajtóműveket, 10-100 mikronos szemcseméretnél (amilyenről pl. a Welsbach-szabadalom beszél) egyszerűen csak egy kicsit kifényezi a turbinákat. Ugyanezen mérnök szerint ez a nagyon finom alumínium-por a levegőben, mint tiszta fehér pamacs jelentkezne." -> http://felhok.net76.net/szervetlen.html

A szerves vegyületeket, élő organizmusokat természetesen nem a hajtóművön keresztül fogják kiengedni, de akár még olyan mikroorganizmusokat is kifejleszthetett az USA hadserege, amelyek ellenállnak ezeknek a negatív körülményeknek is. (Nem először látnánk már ilyen kutatásokat és fejlesztéseket az amerikai hadseregtől és tudósoktól...)