Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Quoted post


Vendég

#6

2011-05-18 12:04

A sorkatonaság volt az eszköze a kommunista diktatúrának arra, hogy az éppen felnőtt gyerekekből engedelmes szolgákat faragjon a rendszer számára. Aki nem engedelmeskedett az így- vagy úgy, de beledöglött. A jobboldali politikusok rendmániája és a diktatórikus hatalomgyakorlás utáni vágya, most újra megteremtené ezt a már leküzdött antidemokratikus intézményt. A hivatásos katonaság épp elég eszköz a NATO szövetségi rendszerében lévő Magyarország számára integritásának megvédésére, akkora katonai erőt mint ez, a szervezeten kívül legfeljebb a marslakókkal szövetkezve tudnánk létrehozni. A valódi célok sokfélék lehetnek, de ezeket nem fogják az orrunkra kötni. Anyák, nagyanyák, húgok és nővérek rajtatok a sor, fogjatok össze ti is a fiúk megtörésére kitalált sorkatonai szolgálat bevezetése ellen.

Válaszok


Vendég

#35 Re: abszolut

2011-05-18 23:59:09

#6: -

Tökéletesen egyetértek !!!!!


Vendég

#554 Re:

2011-12-22 11:06:01

#6: -

De azért ne felejtsük el, hogy azért ott tiszteletet tanultak az emberek. Ezt nem a Fidess védelmében mondtam.

Hayder Perna

#673 Re:

2017-06-03 16:32:01

#6: -  

 A komminusta diktatúra fenntartásának eszköze a munkásőrség volt. Züllött, erkölcsi nullák, alkoholista, megfélemített, gyáva alakok, nyúlbélák.
A zsoldoshadsereg hivatalára számos példát lehetne felhozni történelmünk során, mikor hagyott minket a xarban. Nincs fizetés, lexarja a csatát és hazamegy. Ez a te hivatásos, idegenekből álló "sereged" soha nem adja az életét érted.
Ellentétben a saját fiad csak megteszi, hogy odaáll az ellenség elél és pofánvágja! Vagy nem? Ajjajj, szép nevelés.....
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook