Az egri színház jövőjéért

Quoted post

Pista

#46 Szeretem a magyarnótát és az operettet

2011-05-07 00:49

Nagyon snassz az operett? A magyar nótáról nem is beszélve? Én szeretem mindkettőt. Ezek szerint VV "fan" vagyok? Még akkor is ha nem szoktam TV-t nézni?
Sajnos nem vagyok művész, mint egyesek. Ráadásul szeretem a nőket és a jó kajákat. Szeretem a hazámat és az egyházamat. Hát kedves fanyalgók, én egyike vagyok az átlag egri színházba járónak. Örülök Blaskó Balázsnak. És sajnálom a csinos táncművészt, hogy kereket oldott

Válaszok

Túrin

#51 Re: Szeretem a magyarnótát és az operettet

2011-05-08 18:34:35

#46: Pista - Szeretem a magyarnótát és az operettet

Kedves Pista, a csinos táncművésznek esze ágában sincs kereket oldani, továbbra is itt van a városban, Blaskó úr legnagyobb bánatára, gondolom ezt a mérhetetlen szenvedélyből, ahogy eltávolítani igyekszik őt.

Mellesleg jellemző, hogy a hölgy csinosságát sokan rendszeresen pejoratív felhanggal igyekeznek használni, mintha egyrészt hátrányára válna, másrészt ez volna értéke egyetlen forrása. Biztos fájna csinos helyett tehetségest, és alkotó szelleműt használni, mint jelzőket.

 

Nagyon érdekelne egyébként egy felmérés a magyar nóta és operett népszerűségéről a 30 (de legyen 40) év alattiak köréből, úgy tudtam, a város elsősorban őket akarja magához vonzani. Komoly tétekben fogadnék, hogy a közönség fiatalabb része nem ezt igényelné se egy színháztól se mástól.