Az egri színház jövőjéért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Tisztelettel:karanyicz Árpádné
Rendkívül örülök, hogy Blaskó Balázs került erre a posztra. Úgy érzem, hogy ezután újra lesz értelme színházba járni, mert értékes előadások lesznek, és nem az agyament, kitekeredett, erőltetett, "mélyen elgondolkodtató táncos-produkciók" uralják majd a színpadot.
Gratulálok Blaskó Balázsnak.
Molnár György, Eger
...
Re: ...
Re: Re: ...
igenis jól ismerem azt, amit csinál.... szóval erről ennyit...
Re: ...Kedves Valaki!
Igen ismerjük Blaskó Úrat! Emlékszik Őn a Márai darabra amit rendezett? Emlékszik a szerepeire pl. a "Padlásban", a "Salemi boszorkányokban", emlékszik a "Búsképű Lovagra"?? (sokkal többet lehetne idézni)! Talán konkrét dolgokat is írhatna, ha kritizál! Én írok, egy bizonyos "Kenyér" című videót láttam amit valmi névtelen színészecske előadott, amitől az ember gyomra felfordúlt! Ide idézem ha nem látta volna!
A művészet szubjektív, engedje meg, hogy ami a többségnek teszik az legyen a döntő, és mérvadó! Attól még az ilyen dolgok is megjelenhetnek, de ne itt, hanem ott ahol csak az a réteg nézi aki akarja!
Re: Re: ...Kedves Valaki!
#12: Enetti - Re: ...Kedves Valaki!
Láttam általa rendezett darabokat, és őt is láttam játszani színpadon...de itt nem csak ezt kell nézni....Itt például nem az a lényeg, hanem ahogy cselekszik mióta odakerült...rengeteg dolgot hallottam, és nekem lesülne az arcomról a bőr, ha ilyeneket csinálnék...úgyhogy legyen ennyi elég...
Re: Re: Re: ...Kedves Valaki!
#13: - Re: Re: ...Kedves Valaki!
Hallani és tapasztalni az egészen más dolog! Én is azt mondom legyen ennyi elég! " a puding próbája az evés" várjuk meg a szeptembert, az új évadot, mindenkinek jár a bizalom, és a lehetőség! Ha sok jó, szórakoztató darabot látunk, és tele lesz a színház, és tényleg SZÓRAKOZNI tudunk akkor nincs miért aggódni!
Re: Re: ...
Hagyjuk már ezt a hülyeséget...elrontja az egész színházat ez köztudott...nagyon sokan megmondják és sokan tényleg elfognak pártolni a színháztól így...köztük én is....mert ez minden lesz csak színház nem már....
Bizonyos anyagból készült cipellők
Én járni fogok... remélem, lesz katarzis
This comment has been removed by the person who wrote it.
neves színészek érkezése?
szurkolunk balázs!
Teljes szívvel támogatjuk Blaskó Balázs színházigazgató elképzeléseit, azt az értékrendet, amelyet képvisel.
Magyarország és a szinház megújul! Új úton kell elindulni!
Az egri színháznak van jövője, de nem a régi dekadens, önmagáért lévő, magamutogató stílussal.
Ezek a maguknak művészkedő emberek szűk, un. polgárpukkasztó előadásaikkal nem ilyen körbe valók.
A Kenyér c. darab, az Alföldi rendezte János Vitéz stb. szűk réteghez szól. Ne akarjuk ezt a többségre ráerőszakolni. Ez nem a józan többség ízlésvilága!
Lina
| This discussion has been closed. |
Szívügyem a színház sorsa, ezért is örülük az új igazgató, Blaskó Balázs kinevezésének, és a legjobbakat kívánom a tervek megvalósításához!