Felvidéki magyarok kinyilatkoztatása a nemzetért

Quoted post

igazság

#3 .

2013-09-11 14:04

Sajnállak Titeket, felvidéki Magyarok, hogy felültetek az országromboló Fidesz-rezsim és általuk pénzelt csatlósának, az MKP-nak. Hogy lehet az, hogy az MKP-s Csáky, Duray, Berényi ilyewn válság idején is élnek és virulnak, míg mások a mindennapi betevőért harcolnak. Elég volt az MKP lázító, gyűlöletkeltő, az Unió ellen uszító politikájából!

Válaszok


Vendég

#5 Re: .

2013-09-11 18:31:14

#3: igazság - .

Figyelmesen elolvastam az írását. Névtelenül könnyű gyanúsítgatni, számonkérhetetlenül bűnöket mások nyakába varni. Írja alá a leírt gondolatait, - hogy a tartalmukat személyéhez kapcsoltan tudjan magam számára, akár elfogadható, meggondolandó, megvitatásra figyelembe vehető, stb. agyszüleményként értékelni.  Takács András, sokak számára Bandi bá


Vendég

#7 A sajnálatával törölje ki otthon, mi magyarok voltunk, vagyunk és azok is akaunk maradni, Ön viRe: .

2013-09-11 19:28:49

beteg

#9 Re: .

2013-09-12 05:55:54

#3: igazság - .

Húzz innen haver.

A gyűlöletkeltés teljesen más. Elég ha megnézed az itteni médiák összehangolt negatív híráradatát.

Magyar ember ilyet nem ír.

Solyom

#10 Re: .

2013-09-12 12:14:56

#3: igazság - .

A komcsi liberál-náci él és virul az EU-ban, míg mások nyomorognak. Ugy-e Igazság?


Vendég

#12 Re: .mária

2013-09-13 20:03:17

#3: igazság - .

Te itt rossz helyen kereskedsz, "Igazság"! Majd a Bugárnak fogunk asszisztálni, úgy gondolod,  ugye? Szerintem Te is piszkosul jól élhetsz, mert ha éheznél, meg nyomorognál nem volna kedved lázítani - hanem harcolnál a betevőért - ahogy írod is.Másodsorban minket te ne sajnálj, mert mi igazán, szívvel-lélekkel magyarok vagyunk, de hogy te miféle hibrid szoci örökség vagy, el se tudom képzelni. Na, az ilyenek végett néz ki szegény Magyaro. úgy, ahogy........"csakazértis" hajrá MKP, hajrá FIDESZ, hajrá MAGYARORSZÁG! Te meg pukkadj meg!


Vendég

#15 Re: .

2013-11-23 07:56:51

#3: igazság - .

Kisípolták amit írni akartam !

Róbert Horváth
Dunaszerdahely

#20 Re: .

2013-12-05 08:48:23

#3: igazság - .

Az igazság az, hogy Felső-Magyarország azaz Felvidék szlovák hódoltságban él. Ezen egyetlen magyar politikus sem tud segíteni és nem volt képes rá eddig, hogy kifejtse azon véleményét a magyarságnak, mint nemzetnek, hogy ahol 50%nyi magyar él egy községben arra a területre Magyarország is közös felügyeleti jogot tart a magyarság ottani jogainak gyakorlása érdekében. Védelmi jognak is nevezhetnénk. Ilyen értelemben Dél-Felvidék fölé Magyarországnak ki kéne nemzetközi téren terjesztenie a védelmi jogot és követelnie a közös felügyeletet a szlovákokkal, románokkal, szerbekkel másokkal, ahol 50%nyi magyar található. Ez a védfelügyeleti jog nemzetközileg is elismert jog, amely megvalósítható.


Vendég

#26 Re: .

2013-12-28 19:02:35

#3: igazság - .

Igazság! Az igazság az, hogy az amiről te írkálsz, az csak a te politikai köddel borított agydban létezik. A te gondolatmeneted zavaros, primitív, és mellőz minden emberségt. Minek képzeled magad? Ki vagy te, hogy emberek sorsába rondíts a mocskos politikai nézeteddel? Nem vagy te sem más mint a többi, akit csak addig használnak, ameddig felbírod ragasztani választásihazugság plakátokat. Neked nem kellene nemzetben gondolkodók oldalait látogatnod, inkább nyalogasd valamejik politikai irányzat valagát. De ha már ennyire eltévedtél, ne írkálj zagyvaságokat, inkább csak olvasgass, hátha megragad valami az agyadban a komszomolon kívűl.


Vendég

#36 Re: .

2013-12-29 21:30:57

#3: igazság - .

Az igazság ne dumáljon itt hülyeségeket.Igen vannak szegény emberek meg voltak is régen is.Ha valaki vagy Kormány tett a magyar nemzetért az az Orbán kormány.

matyi

#46 Re: .

2013-12-30 17:26:36

#3: igazság - .

Ha neked tetszik az unio,akkor annak idejen tetszett a KGB is.az unio ugyan azt csinalja csk most nyugaton lopnak regebb meg keleten.

Válasz.

#52

2014-01-03 15:17:41

#3: igazság - .

Amit te leírtál, annak annyi köze van az igazsághoz, mint neked a hazaszeretethez. Azaz, semmi. Nyilvánvalóan itt nem a politikusok anyagi jólétéért megy a "szellemi küzdelem" aminek egyik megnyilvánulása az aláírás gyűjtés, hanem azért a nemes célért, hogy amit elvettek tőlünk jogtalanul, annak szimbolikusan egy morzsáját visszakapjuk: a büszkeséget, magyarságot és az összetartozás érzését. Ez esetben a cél szentesíti az eszközt. A célt leírtam, az eszköz a politikus. Nem kell szeretni, nem kell bálványként imádni, csak meg kell valamit érteni: korunk társadalmi berendezkedése így működik. A politikus az az egyetlen személy, amely képes a véleményünk egy töredékét közvetíteni. Hogy milyen formában, milyen kompromisszumok árán és milyen hatékonysággal az egy másik kérdés. De rájuk vagyunk utalva, és minél nagyobb a hatásgyakorlás, annál nagyobb az a fikarsznyi esélyünk, hogy valami történik is. 

Az általad istenített EU, amely a legszélsőségesebb, és legliberálisabb szabadságjogok jászolaként tünteti fel magát, mégsem képes kettősmérce nélkül működni. Tudni illik, a kissebségpolitika, autonómia és egyéb jellegű kérdéskörökre pont az Unió nem hajlandó válaszolni a Magyarok kérésére. Kicsit gondolkozz mielőtt jössz az egyéb posztkommunista, álliberális gondolataiddal. Olvass többet és tájékozódj!


Vendég

#61 Re: .

2014-01-09 19:25:07

#3: igazság - .

Kimaradt Bugar. Marpedig o a szlovak titkosszolgalat embereire tamaszkodva gorilla modon megbontotta az MKP-t. Csaky ovatos duhaj es tulelo. Duray megel abbol, hogy a Csehszlovakiai Magyarok Jogvedo Bizottsaga vezetoje, jollehet a jogvedok iratait mas irta es neki csak meg kellett volna talalni a valodi irodeakot. Nem sikerult, sebaj. Antall Csoori tanacsara kinevezte legitim kepviselonek. Antall felesege es Aczel felesege igen jo baratnok voltak, igy Csoorinak Aczel eladta Antallt. Ezzel aztan sikeresen at is mentettek a kadarista rendszer szerkezetet a nyugati kapitalizmusba. Megkottettek a paktumok, es sikeresen megkuzdottek Gorbacsov es Reagan elnok megallapodasaival, a szovjetizalt kisantant megmaradt. De a szovjet megsem tudott visszajonni, igy csak a balkani haborukat lehetett kirobbantani. Azt pedig lezartak Clinton cruise raketai es a szerb militarizmust kirobbantottak. Az Entente megehette a forradalma kolykeit, a kisantantot. Maradt a posztszovjet kriptokommunista kisantant mentegetese az alapszerzodesekkel, ami a szovjetizalt kisantant megmentese volt az antalli, jeszenszky paktumok segitsegevel csak a St. Germain-i szerzodesben es az ENSZ Alapokmanyaban is elismert kollektiv jogokat es a magyar tomegek onrendelkezeset kellett letaposni minden egyeb es nyilvanvalo korulmeny ellenere. Sebaj, dalolva megindultak Csooriek es aztan Horn Gyula befejezte a muvet. Es meg igy is valahogyan reszketett a nagy mu. De az orbani negy evet ateltek, mert Orban nem mert a Magyar Nemzeti Bankhoz nyulni, meghagyta a kadarista szovjet kisantant rasszista elemeinek, merthat a Jegybank a gazdasagi folyamatokkal rendbe hozhatott volna sok mindent, amit az antalli paktumokkal leszabotaltak. Jott sodoma es gomorra nyolc even at, devizahiteles csalasok, a rablasok non plusz ultrai. Most a langyos kibontakozas eveit lathatjuk magunk mogott es a tiszta felvideki fejjel latni nemi fenyt az alagut vegen. Es ez most nem a szovjet alapszerzodesekkel villogo mozdony fenye, ami szembe jon velunk ebben a fene nagy demokratikus alagutban. Berenyi nem igazan tartozik a korabbi rendszervaltokhoz, igy hibakat kovet el, amibol a magyarsag megelhet. Horthyek masfel evtized alatt minden adossagot kifizettek, megszunt a munkanelkuliseg, epultek az oncsa telepek, szanatoriumok, iskolak es egyetemek. A rendszervaltok meg buszkelkedhetnek az antalli paktumokkal, alapszerzodeses hazaarulassal es annak utoeletevel. Mikor ertjuk meg vegre, hogy hinni kell a tortenelmi kuldetesunkben, gyokereinkben es hogy csak rajtunk mulik? Az orszag es nemzetrombolo az, aki keptelen az ertelem utjara terni, a valodi vilagban elni es mindenfele idegen divatokat majvolva kifordul emberi mivoltabol ha veletlenul talan meg embernek, nemhogy magyarnak szuletett volna. Geonczeol Gyula, Leva, Felvidek.