Az egri színház jövőjéért

Quoted post

....
Vendég

#7 ...

2011-05-04 12:21

nemtudom, hogy ha egyesek ilyen jól ismerik a "drága" Blaskó urat, tudják-e mit művel a színház keretein belül? Mert amit ott csinál az e lehető legnevetségesebb dolog az egészben... És lehet, hogy lesz aki most kezd színházba járni...de arról is nagy meggyőződésem van, hogy viszont rengetegen pártolnak el a színháztól szeptembertől...Meglátjuk meddig bírja...de én nem jósolok hosszú jövőt neki

Válaszok


Vendég

#8 Re: ...

2011-05-04 14:26:59

#7: .... - ...

Igen, egyesek jól ismerik.

De a #7-esek biztosan nem...

Enetti
Vendég

#12 Re: ...Kedves Valaki!

2011-05-04 20:21:47

#7: .... - ...

Igen ismerjük Blaskó Úrat! Emlékszik Őn a Márai darabra amit rendezett? Emlékszik a szerepeire pl. a "Padlásban", a "Salemi boszorkányokban", emlékszik a "Búsképű Lovagra"?? (sokkal többet lehetne idézni)! Talán konkrét dolgokat is írhatna, ha kritizál! Én írok, egy bizonyos "Kenyér" című videót láttam amit valmi névtelen színészecske előadott, amitől az ember gyomra felfordúlt! Ide idézem ha nem látta volna!

video
Ha ezt a "művészetet akarja látni Egerben keressen egy pincét rendezze be színháznak mert ez oda való!

A művészet szubjektív, engedje meg, hogy ami a többségnek teszik az legyen a döntő, és mérvadó! Attól még az ilyen dolgok is megjelenhetnek, de ne itt, hanem ott ahol csak az a réteg nézi aki akarja!


Vendég

#27 Re: ...

2011-05-05 10:21:09

#7: .... - ...

Azok fognak szeptembertől színházba járni, akik nem kedvelik a trágár beszédet és a pornót a színház falain belül és ezért maradtak el az előadásokról. Akik pedig otthon maradnak, csak nyugodtan káromkodjanak otthon. A többség a klasszikus darabokat eredetiben szeretné látni, nem pedig teljesen megcsúfítva!