A Roma történelem oktatásának megakadályozása iskolai szinten

Quoted post

egy magyar nő !!!

#58

2013-08-28 17:15

háát nem is tudom hol kezdjem .... mélységesen fel vagyok háborodva ... rasszista bunkó a legtöbbje itt , nem tudom mire veritek magatok a magyarságotokra ... ők nem magyarok? nem egy olyat tudok aki dolgozik 14 éves kora óta folyamatosan .. és képzeljétek sok olyat is ismerek aki egyetemet végzett-de mind hiába mivel az ilyen vad parasztok mint ti lenézitek stb. ők tán nem emberek? nem tudom hova tart ez a világ de én úgy gondolom embere válogatja ...amúgy érdekes ... magyarba nincs gyilkos ,rabló, tolvaj hmmm XD könnyű más népre mutogatni :) ha oktatják had oktassák azt pát sort ki lehet bírni :P és a többi nép történelmét kötelező megtanulni? a cigány legyen kivétel mert "nem mehet a gyerek az iskolába" - lehet pár év múlva ( menyed vagy vejed lesz) :D meglepő és mulatságos .. szégyenkezek én miattatok.. ha minden ember így gondolkodna mint én nem lenne rasszizmus ! kicsit más mint mi.. ítéljük el ! lehet sokan melóznának ha felvennék őket .. munkahelyken is ez megy sőt kórházakban is .. pfff hajrá roma történelem !!!!!!!!!!! :D

Válaszok


Vendég

#64 Re:

2013-08-28 19:40:31

#58: egy magyar nő !!! -

nem akarlak megserteni sot igazat adok semmi kifogasom aki tanul es kiakar kecmeregni a nyomorbol es szeret dolgozni ha joldolgozik megvan az eredmenye nem ezzel van a problema azzal a tobseggel aki ezt nemakarja de eggyet kivanok neked szeretettel tisztaszivbol legyen ketszomszedod es legalabb nagy munkatarsad cigany es utana beszelunk !!!!!!

 


Vendég

#66 Re:

2013-08-28 21:08:35

#58: egy magyar nő !!! -

Kedves "magyar nő"! Annak a "vad" parasztbácsinak az intelligenciáját,és bölcsességét sajnos meg sem közelíted.Talán nézzél utánna,hogymit jelent az,hogy paraszt. Nekem sok roma barátom van ,és ők is útálják a a saját fajtájukat (a megfelelő állati fajtához tartozókat....és csak azokat),mert ők tudják,hogy az igaz magyar embernek eszébe sem jut,ha normális cigánnyal beszélget,hogy az cigány. Remélem érted amit írok!

Üdv László ...aki a szar embert útálja nem a cigányt!!!!!!!!!!

Szent Eltvíz

#74 Re:

2013-08-29 12:33:44

#58: egy magyar nő !!! -

Hányszor hallottuk már hogy mindenki ismer egyet aki nem olyan, sőt becsületes.
Ahogyan egy magyar közmondás tartja, kivétel erősíti a szabályt.
Az átlagról van szó, nem a kivételekről.