Kérjük vissza a feliratos kópiákat a magyar mozikba!

Quoted post

Erdélyi Tamás
A petíció szerzője

#4 Re:

2013-07-29 19:03

#3: Klein András -

Persze, 4-5 hónappal a mozipremier után. Örülök, ha szerinted ez a normális, szerintem nem.

Válaszok

István

#8 Re: Re:

2013-07-29 19:42:46

#4: Erdélyi Tamás - Re:

Szerintem aki nyelvet akar tanulni a filmnézéssel, az tegye otthon angol nyelv választással, magyar felirattal, és ne moziba menjen. Moziba szórakozni jár az ember nem tanulni. Arrol nem is beszélve, hogy magyar szinkronban sokkal jobbak a szinészekhez eltalált hangok mint az eredetiben.  Persze van 1-2 színész akiknek az eredeti hangja merő véletlenségből illik is az éppen megformált karakterhez, és a kinézetéhez, de ez ritka. Főleg ha először magyar hanggal nézel egy filmet.
Még egyszer elmondom. Moziba nem olvasni jár az ember, és szereti minden szavát érteni a filmnek. AKi angolul akar tanulni, várja meg a dvd, bluray megjelenést, és ne nyavajogjon hogy ő nem tanulhat a moziba. Sorozatokból is bőven tud tanulni azzal meg telivan a net, szóval ne petíciózgassanak itt a stréberek, mert ezzel azt fogják elérni hogy megszűnik egyszercsak a magyar szinkron és akkor azok akik egyáltalán nem is ismerik az angol nyelvet (nem kevesen vannak) azoktól teljesen elveszik a tv, dvd, és mozi okozta szórakoztatás élményét, mert egyesek belevoltak bu**lva a feliratos mozifilmekbe.


Vendég

#103 Re: Re:

2013-07-31 19:50:51

#4: Erdélyi Tamás - Re:

Ja, és hol marad a moziérzés?


Vendég

#247 Re: Re:

2014-05-17 15:51:07

#4: Erdélyi Tamás - Re:

Sok tízezren vannak, akik a filmeket alapvetően 4-5 hónappal a bemutatás után nézik csak meg, mert nincs idejük moziba járni, vagy ne adj isten, van jobb elfoglaltságuk is, mint, hogy a premier napján akarjanak megnézni egy filmet. Azt hiszem, hogy ezzel talán Te is megtanulhatnál együtt élni, ahelyett, hogy annyira sok szabadidőd van, hogy ilyen petíciót indítasz.

Facebook