MAGYAR NŐK KÉRÉSE AZ AMBULÁNS SZÜLÉS BIZTOSÍTÁSÁÉRT

Quoted post

BVLDora

#56 .# 40 Re-

2013-06-04 12:29

Kedves 40-es!

Furcsa, hogy ilyen határozott véleménye van, mert ugyan honnan tudja egy férfi, milyen egy szülés, vagy a gyermekágy? Abból általánosít, hogy a feleségének milyen volt?

Én magának elvágnám 20 centi hosszan a hasát, egy litert vért kivéreztetnék, hogy jól gyengüljön le, nem hagynám aludni 72 óráig, majd utána reggel 6-kor felráznám, hogy nem szeretne-e életbiztosítást kötni a gyerekének? Kíváncsi volnék, mennyire tudna egy ilyen helyzetben ’lezser’ lenni… Ugye, mennyire megrökönyödnénk az ilyenen, ha egy vakbéllel frissen műtött emberrel csinálná valaki ugyanezt?

NEM az orvosi protokollok ellen lázadozunk, igenis minden anyukát és babát vizsgáljanak meg, kezeljék, ha besárgul, kövessék nyomon az állapotát, oltsák be stb. NEM a sokágyas szoba ellen van kifogásom, vannak dolgok, amiket el kell fogadni, még ha nem tetszik is. Az ellen viszont igenis lázadozom, ha hülyeségeket ismételgetünk évtizedek óta papagáj módra csak azért, mert ’így szoktuk’. Ahogyan #26 is írja: tényleg csak reggel 4-kor lehet hozni azt a vastablettát??? Egyes kórházakban a gyermekágyas részen nem hagyják becsukni a kórtermek ajtaját. Így viszont nem lehet pl. szellőztetni sem, mert ugye nem csinálok huzatot az újszülöttem feje fölé. Az állandó folyosói zsibongásról nem is beszélve. Íme egy újabb protokoll, ami az anyukák és a babák érdekét szolgálja?

Azért azt az eü-s dolgozók is tudják a szívük mélyén, hogy nagyon sok dolgot lehetne másképpen csinálni. Mert hogy ezekre szükség van, azt senki nem vitatja. A kérdés a HOGYAN. Egy kis emberséges hozzáállás hiányzik. Valóban vannak alternatívák, el lehet menni szülőotthonba is, de sokan vagyunk, akik a kórház ’biztonságát’ választjuk éppen a gyerekeink érdekében!

Válaszok

STR04

#78 Re: .# 40 Re-

2013-10-18 09:29:39

#56: BVLDora - .# 40 Re-

ne oltsak be!!!az oltas veszelyesebb,mint a betegseg.ma mar ez nem vita targya,de az uzlet az uzlet,

a johiszemu emberek egyszeruen keptelenek elhinni,hogy szandekosan mergeznek minket!

http://netbulvar.com/34-olyan-grafikon-ami-porba-dontheti-az-oltoanyagipart-es-orokre-megvaltoztathatja-a-gyermekorvosok-velemenyet/ vess egy pillantast ezekre a grafikonokra...


Vendég

#81 Re: .# 40 Re-

2013-10-18 14:00:29

#56: BVLDora - .# 40 Re- 

 

Nem értek egyet a "kell"-el,"minden anyukát és babát vizsgáljanak meg, kezeljék, ha besárgul, kövessék nyomon az állapotát, oltsák be stb." bár ez a petició nem erről szól, de akkor sem. Én bizony a felesleges nem természetes, csak "mentsük magunkat ha később bármi baj lenne " vizsgálatoktól is pont megkímélném az egészséges embereket. A 2-3 naposan beadott BCG-től meg főképpen. én is végigjártam ezt. nem kívánom senkinek. Ha hazamehetne szülés után, akkor ettől mind megszabadulna, megmenekülne. A meghitt, nyugalmas együttlét a leginkább immunerősítő babának, mamának egyaránt.