Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

mokesz

#657 passz....piros

2013-05-16 13:22

" a szakma híre miatt kell a vizsga" Hangoztatják a nagyokosok! Ugyan már, hát kik juttatták ide ezt a szakmát? Azok akik most újabb bőrt húznak le rólunk! Falábú-fatökű, intézkedésre képtelen embert ne vegyenek fel a cégek, és máris javul a vagyonőrök megítélése. Nem kell rögtön az őrt tovább sanyargatni. Vagy vizsgázzanak a cégek abból, hogyan kell a megfelelő munkavállalót kiválasztani. Én saját magamért, a tetteimért és mondataimért felelősséget vállalok! Hát vállaljanak a cégek is azért, ha ők a selejtet alkalmazták, mert az éppen rokon volt. Miért én bűnhődjek más faxsága miatt? Amúgy meg arról, hogy változik a jogszabály, azokat is tudnunk kell, röviden ennyi a véleményem : a rendőrségnél folyton új törvények, új jogszabályok vannak. Újra vizsgáznak? Nem!! Egészségügyben újabbnál újabb gyógymódok, gyógyszerek. Újra vizsgáznak? Nem!! És még sorolhatnám az összes szakmát, mert kedves állambácsi, FEJLŐDIK ÉS VÁLTOZIK AZ EGÉSZ VILÁG, ha nem tűnt volna fel! Itt tart a vagyonvédelem ahol, és ezért az őröket ritkítjuk, attól jobb lesz? Azokat kellene ritkítani akik ezt a sok baromságot kitalálják!
Bár igaz ami igaz, nem mind arany ami fénylik, azaz nem minden biztonsági őr, vagyonőr. Mert papírja (mint a mellékelt ábra mutatja) bárkinek lehet róla, ez csak pénz kérdése, de a papírtól még nem lesz valaki szakember.
Arra kellene kitalálni valamit, hogy a selejtet távolítsuk el, nem az "igazi" őrt kell tovább baxtatni!

Válaszok


Vendég

#1302 Re: passz....piros

2018-05-23 13:40:48

#657: mokesz - passz....piros 

igazad van barátom de én tovább megyek az összes válalkozót aki vagyonöröket alkalmaz be kellenne kebbelezni az államnak és csak az állam foglalkoztathat vagyonört akor asok sunyi vállalkozó mind elkotródna és meglene fizetve az ember