Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!

Quoted post


Vendég

#31

2013-05-09 19:18

3 gyermekünk van. 3. babánk gészségesen, komplikáció mentesen született, ám 4 hós korára már teljesen asztmás volt (nincs más értelmes magyarázat rá, csak a kötelező védőoltások lehetnek a ludasok, mert közvetlen a 2 hós után nem múló köhögése lett, a 3 hós oltás után pedig asztmás lett kétoldali tüdőgyulladással - azóta is asztmás, 3 éves lesz). Ősszel kezdené az óvódát, viszont legkésőbb októbertől legkorábban március végéig szinte folyamatosan asztmás. Igaz a gyógyszerei hatására elmúlik, de pár nap, max 1-2 hét, és kezdődik előlről.:( Hogy menjek el így dolgozni????? Egy egészséges, erről döntést hozó ember fel nem tudja fogni, milyen éjszakánként egy levegőt nem tudó, halálra vált gyereket nyugtatgatni, rohampipázni, rectodelt kúpozni! :(

Válaszok


Vendég

#39 Re:

2013-05-09 19:48:26

#31: -

Pontosan! Egy asztmás gyermek mellett szinte lehetetlen munkát vállalni... és ha még sikerülne is, ugyan melyik munkaadó tűrné el, hogy havonta legalább 1x betegállományba kell mennünk a kicsi miatt???

krisztina

#619 védőoltás károsodás

2013-05-14 10:07:27

#31: -

sziasztok. Igen ez a sok védőoltás el nem ismert mellékhatása. gyan a homeopata és ternmészetgyógyászati terápiákat nem támogatják és soha nem támogatták, mégis azok a hatékonyak. Imsmerem amiket leírtál. Mi is 3an vagyunk, mind meggyógyultunk. Ehhez váltottam. Nem gyógyszer hanem természetes gyógymód. természetgyógyász szakorvos, táplálásterápia, koncentrált élelmiszerek. ffedori@yahoo.com bárkinek segítünk, tanácsokkal, és válaszokkal: miért?