Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!

Ha van asztmás, vagy tartósan beteg gyermeked, akkor biztos Te is hallottál már róla, hogy elveszi a kormány az asztmás és más tartósan beteg gyerekektől is az emelt összegű családi pótlékot és ezzel együtt a többi támogatást is (MÁK kártya - utazási kedvezmény, hosszabbított GYES, közgyógy...)

Pedig egy asztmás gyermeknek napi szinten kell többfajta állandó gyógyszert szednie és, ha beteg, akkor még többet! Igen is rengeteget jelent ez a pénz, egy olyan háztartásban, ahol asztmás gyermek is él...

Így is sok olyan gyógyszert kell megvennünk, amire nincs támogatás, akkor legalább azokra legyen amik a legszükségesebbek!

Arról nem is beszélve, hogy egy asztmás gyermek sokkal gyakrabban betegszik meg, mint az egészséges társai. Így sokkal nehezebb mellette munkát találni, majd meg is tartani, hiszen a munkaadók nem szívlelik, ha sűrűn megyünk el betegállományba...

Fogalmam sincs, hogy el tudunk e érni bármit is ezzel a petícióval, de legalább próbáljuk meg!!! Kérem írja alá aki csak tudja!!!

Alakult egy facebook csoport is, kérem aki csak tud csatlakozzon!

https://www.facebook.com/groups/196870470459982/?fref=ts - Fogjunk össze tartós beteg gyermekeink jogaiért!

Köszönettel: egy 3 éves asztmás kisfiú anyukája.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fabicsovics Linda, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook