Bocsánat kérés Izraeltől.

Quoted post


Vendég

#62 Re: Re: Re: Re:

2013-04-06 13:08

#61: Péter66 - Re: Re: Re:

Tisztelt Samu - Nagy Péter László!

 

A magam 56 évével én még fiatalember vagyok valószínűleg! De Nekem már elegem van, hogy mióta élek, csak bocsánatért kell esedezzek a zsidókhoz!

Másrészt, ha a zsidóktól kellene bocsánatot kérnem, rendben, de kérdem, az a  kevés dúsgazdag zsidó, aki elindította a II. világháborút, azok is meg teszik ugyanezt?

És nekem miért Izraeltől és az országukat irányító cionistáktól kellene bocsánatot kérnem? Rákosiért, Kádárért, Gerőért, Kun Béláért Ők mikor kérnek bocsánatot?

 

Apáthy István László!

Válaszok

Schmied

#63 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-06 14:40:34

#62: - Re: Re: Re: Re:  

 Kedves Apáthy István László!

Függetlenül Samu úr válaszától (akit nem ismerek), elmondom a magam véleményét:

Senkinek nem kötelező a zsidóktól bocsánatot kérni, Önt sem kötelezi senki erre a lépésre. Ezt csak az tegye meg, aki őszinte szívvel ezt gondolja.

Ön tgöbb írásában is a dúsgazdag zsidókat teszi felelőssé, mondván, hogy elindították a II. Vh-t.  Nem tudok róla, hogy a dúsgazdag zsidók indították volna el, én Hitlerről azt sem tudtam, hogy dúsgazdag lett volna, azt sem, hogy zsidó.

Ha már itt tartunk: Él a világban egy dúsgazdag magyar zsidó ember, aki 1948 óta nem él Magyarországon. Ő sem az, aki a II. Vh-t elindította, de dúsgazdag. Soros Györgynek hívják. Szerte a világban alapítványai vannak, mellyel a szegény, tanulni vágyó fiataloknak nyújt anyagi segítséget álmaik megvalósításához. Ha emlékezetem nem csal, Dr.Orbán Viktor miniszterelnök urunk is az ő támogatásával tanult angol nyelvet Oxfordban. Akkoriban még szerették Soros Györgyöt, ma már ő is fekete posztó, ahogy olvastam.

Bocsánatot kérni Iraeltől sem a II. Vh-ban zsidók ellen elkövetett borzalmakért kell, hanem az olyan antiszemita viselkedésért, mint amit a futballhuligánok elkövettek például a "barátságos" Magyarország-Izrael mérkőzés előtt/alatt/után a nézőtéren.

Önnek éppúgy nem kell bocsánatot kérni az ősei bűneiért, mint nekünk, nem antiszemitáknak Rákosiért, Gerőért, Kun Béláért és a többiekért. Jómagam az 1954-es születési évemmel körülbelül annyira vagyok számonkérhető, mint Ön vagy bárki más.

Egy nagy különbség van közöttünk: amíg bennem a gyűlölködés szikrája sem található meg, addig Ön mindent megtesz azért, hogy a zsidókra valami mocskot szórjon.

Ezúton üdvözlöm és nem kívánok a témáról többet szólni.

Üdvözlettel

Schmied György