Bocsánat kérés Izraeltől.

Schmied

/ #63 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-06 14:40

#62: - Re: Re: Re: Re:  

 Kedves Apáthy István László!

Függetlenül Samu úr válaszától (akit nem ismerek), elmondom a magam véleményét:

Senkinek nem kötelező a zsidóktól bocsánatot kérni, Önt sem kötelezi senki erre a lépésre. Ezt csak az tegye meg, aki őszinte szívvel ezt gondolja.

Ön tgöbb írásában is a dúsgazdag zsidókat teszi felelőssé, mondván, hogy elindították a II. Vh-t.  Nem tudok róla, hogy a dúsgazdag zsidók indították volna el, én Hitlerről azt sem tudtam, hogy dúsgazdag lett volna, azt sem, hogy zsidó.

Ha már itt tartunk: Él a világban egy dúsgazdag magyar zsidó ember, aki 1948 óta nem él Magyarországon. Ő sem az, aki a II. Vh-t elindította, de dúsgazdag. Soros Györgynek hívják. Szerte a világban alapítványai vannak, mellyel a szegény, tanulni vágyó fiataloknak nyújt anyagi segítséget álmaik megvalósításához. Ha emlékezetem nem csal, Dr.Orbán Viktor miniszterelnök urunk is az ő támogatásával tanult angol nyelvet Oxfordban. Akkoriban még szerették Soros Györgyöt, ma már ő is fekete posztó, ahogy olvastam.

Bocsánatot kérni Iraeltől sem a II. Vh-ban zsidók ellen elkövetett borzalmakért kell, hanem az olyan antiszemita viselkedésért, mint amit a futballhuligánok elkövettek például a "barátságos" Magyarország-Izrael mérkőzés előtt/alatt/után a nézőtéren.

Önnek éppúgy nem kell bocsánatot kérni az ősei bűneiért, mint nekünk, nem antiszemitáknak Rákosiért, Gerőért, Kun Béláért és a többiekért. Jómagam az 1954-es születési évemmel körülbelül annyira vagyok számonkérhető, mint Ön vagy bárki más.

Egy nagy különbség van közöttünk: amíg bennem a gyűlölködés szikrája sem található meg, addig Ön mindent megtesz azért, hogy a zsidókra valami mocskot szórjon.

Ezúton üdvözlöm és nem kívánok a témáról többet szólni.

Üdvözlettel

Schmied György