A Magyar Külügyminisztériumhoz a palesztin államiság kérdésében

Quoted post


Vendég

#356

2013-04-05 18:09

Hogy merülhet fel bárkiben is, hogy támogasson Magyarország egy olyan terrorista csoportot amely a zsidók tengerbe zavarását tartja életcéljának, hogy juthat eszébe bármely tisztességes magyar politikusnak, hogy egy újabb terrorista államot hozhassanak létre amikor éppen Magyarország volt az amelyik már 1920-tól kirekesztő törvényeket alkotott a zsidóság ellen, majd a legtöbb zsidót küldte a halálba a II. Vh. alatt?
A Németország sokkal tisztességesebb, az ottani konzervatív és más oldali politikusok egyértelműen kiállnak a zsidóság mellett, megemlékeznek a Holocaustról a parlamentjükben, akkor mi hogy merünk egyáltalán a zsidók elleni terroristák támogatóinak a támogatói lenni?
Itt megjegyzem, hogy megdöbbentett egy másik petíció, ahol a „békemenet” melletti kiállásról beszélnek! Arról a békemenetről amelynek egyik vezetőjének a médiumában nyílt antiszemitizmust lehet naponta hallani, a másik vezetője pedig szintén nyíltan felvállalt rasszizmusáról elhíresült, a többiről már nem is beszélek! Iszonyú! Azt érzem, hogy egy ilyen csoportban talán nem kellene egyetlen petíciót sem indítani, mert ez a tisztességes emberek megcsúfolása!

Válaszok


Vendég

#362 Re:

2014-01-20 13:37:12

#356: - ...éppen Magyarország volt az amelyik már 1920-tól kirekesztő törvényeket alkotott a zsidóság ellen, majd a legtöbb zsidót küldte a halálba a II. Vh. alatt...

 

Hazudsz!

Ennek a petíciónak meg az égvilágon semmi értelme, hiszen van egy ENSZ határozat, illetve Izrel államnak is fix "lefektetett" határai vannak amiket a mai napig módszeresen semmibe vesz a zsidó állam és erőszakkal növeli területét.