Szórakozom éjfél után. Pont!

jack

/ #46

2013-01-21 18:57

tisztelt hölgyek urak!
épp ma reggel olvastam egy cikket és a hozzászólásokat az új magyar oktatási rendszerről. érdekesnek találtam, hogy a szórakozó vitakör sokkal kulturáltabb, mint a tanulni vágyó... bár itt is előfordulnak összetűzések. ne feledjük, hogy a XXI. században élünk, itt már nincs helye antiszemitizmusnak, se annak, hogy név alapján ítéljünk meg valakit.
a témához kapcsolódva annyit tudnék megjegyezni, hogy amennyit én észrevettem a szórakozóhelyek életéből az az, hogy méltán híres nemzetközi szinten. sok külföldivel beszélgettem már, és mind dicsérte a magyar éjszakai életet. ha ezt is elvesszük, akkor mi marad, amire büszkék lehetünk?? talán még mindig húzzuk elő a zsákból az aranycsapatot?? azok az idők már elmúltak!
a romkocsmák kifejezetten ügyelnek a hírnevükre, a biztonságra, és hogy megfelelően működjenek. 10 lépésnyire a bejárattól már nem lehet a zenét se hallani. bár azt elismerem, hogy a WC takarítás rendszeresebbé tételét törvénybe lehetne iktatni, nem korlátozni a nyitva tartást. 10 esetből talán egyszer ha előfordul, hogy éjfél előtt eszembe jusson elindulni (itthonról).
ezen felül azt kell mondjam, a koszos utcákról, hogy ne higgyük már azt, hogy ez a főleg külföldi szórakozó közönségen múlva a városunk tisztasága... hány de hány olyan magyar középkorút láttam már, aki csak úgy elpöcköli a cigicsikket... felháborító! és ki szól rájuk? ez lenne a közterület felügyelők feladata, nem a BKV segítése...