Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!


Vendég

/ #207 Re: Re:

2012-12-10 21:26

Aki eddig esetleg tétovázott, vagy bizonytalankodott volna annak megítélésben, hogy mégis milyen érdekek mentén folyik manapság a honi politika, az napokon belül meggyőződhet arról, hogy az eddig összeesküvés-elméleteknek hitt gondolatok egészen közel állnak a valósághoz, az megbizonyosodhat arról, hogy Magyarországon lényegében egy nagy cionista érdekeket kiszolgáló kör van, amit a népvakítás érdekében pártokra és civil szervezetek mögé bújtatott lobbicsoportokra daraboltak.

Azonban most egy olyan helyzet van kialakulóban, ami akarva-akaratlanul, de lehetővé teszi, hogy mindannyian összeálljanak egyetlen nagy sakálkórussá. Most egy olyan alkalom kínálkozik, amikor világosan látszani fog, hogy ki kivel van, hogy ki kivel vállal sors- és érdekközösséget. Ezért aztán érdemes lesz figyelni, hogy az elvtársak, a narancsosok, az Együtt 2014, a Hit Gyülekezete, és a Mazsihisz mellett, a következő napokban még milyen szervezetek, még milyen köztiszteletnek örvendő személyek fognak csatlakozni a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány szervezet megmozdulásaihoz.

http://www.nemenyi.net/lib/gall/egyeb/jeruzsalemert000.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami lényegében nem más, mint a cionista érdekek gátlástalan kiszolgálása.

Tudják ezt ők is. Tudják, hogy könnyedén lelepleződhetnek. Ezért aztán, hogy az embereknek még véletlenül se legyen ideje elgondolkodni a kérdés lényegéről, a fősodratú média gondoskodik a folyamatos elterelő műsorról. A híradások vezető hírekben számolnak be arról, hogy a Jobbik által felvetett és vizsgálni kívánt döntési pozícióban lévő kettős állampolgárok ügye, milyen felháborodást keltett a világban. Minden csatornán megy a szörnyülködés, az ajvékolás, a „nácik elleni összefogás szükségességének" mantrázása.

A Palesztin kisgyerek belülről nézi, hogy építik a börtöne falát!

http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/kudszi10422.jpg...



Ez kell neked is hülye magyar?