Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Rakéta

/ #646 Rakéta

2012-06-29 17:50

Magyarország lényegébe 3 rakétával kiiktatható és ezekből elég, ha csak az egyik atom töltetű.
Ezeket a rakétákat a Földközi tengeren cirkáló tengeralattjáróról is ki lehet lőni.
Pakson termelik a hazai villamos energia közel felét. Ha azt kilövik az ország jelentős része már is energia nélkül marad. Százhalombattára érkezik az olaj és a földgáz. Kilövik üzemanyag nélkül marad az ország. És végül itt van Budapest. A Parlamenttől 5 kilométeres távolságon belül találhatóak a legfontosabb Dunai átkelők, fej és teher pályaudvarok ill. a legfontosabb kormányzati hivatalok. Budapestet kilövik gyakorlatilag leáll az ország! Nincsenek más vidéki városokba kormányzati központok kiépítve és nincs gyűrű irányú infrastruktúrája se az országnak. A légierőnket is sec-perc alatt levadásszák, gyakorlatilag tök felesleges az a fajta hagyományos hadsereg amivel az ország rendelkezik!
Ennek az országnak egy jól képzett operatív egységet kellene felállítania logisztikai és kiszolgáló egységekkel kiegészítve, amivel a NATO működéséhez is nagyban hozzá tudnánk járulni.
Annak nincs sok értelme, hogy harcoló alakulatokat képzünk ki. Nemzetközi szinten úgy se tudunk labdába rúgni, alföldet meg nehéz védeni.