devizában nyilvántartott hitelek szerződései jó erkölcsbe ütközők

Bankcsapda csoport

/ #20 Re: nem egyetértő

2012-03-14 13:48

#3: tököm kivan a devizahitelesekkel.com - nem egyetértő

Nézz és láss! Nehogy már azt hidd, hogy a devizahitelesek egy külön állatfaj. Pontosan ugyanolyanok, mint azok, akik nem sétáltak bele ennek a csapdájába, ami mellesleg korántsem úgy volt kommunikálva. A deviza alapú hitelben eladósodott emberek nem mások, mint eszközök egy globális kizsákmányoló rendszerben. És azok, aki ezt nem látják át, majd jó nagyot fognak csodálkozni, hogy a vihar őket sem kerüli ki.

Ne felejtsük el, hogy állami szervek, vállalkozások is ugyanazokat a szerződéseket írták alá, mint az egyszeri ember. Rengeteg tanult, pénzügyi, jogi szakember is rendelkezik ilyen tipusú hitelellel. Az állami szférában jogi csoportok nézték át a szerződéseket, mielőtt aláírták.

Lehet, hogy ki van a tököd a devizahitelesekkel, de az egyenlő azzal, hogy tele van a tököd a jogállammal és jó ez a sz@r úgy, ahogy van. Mert alapjában véve, arról van szó, hogy az országunkban egyetlen ember sem lehet biztos abban, hogy vannak jogai, amíg ilyenek megtörténhetnek.

Majd ha minden magyar ember felfogja végre, hogy a deviza alapú nyilvántartás milyen monetáris taktika eredménye, akkor talán nem lesznek ilyenek, akiknek tele van a tökük, mert megértik végre, hogy mire megy ki a játék.

És csak még egy példa. Mit gondolsz te miért vezették be annak idején a BNO kódot az orvosi ellátásban. Elmondom neked. Mert ezzel pár év alatt kiválóan feltérképezték az ország egészségügyi helyzetét, Következő lépésként, a legnagyobb számú betegségek ellátására az adott gyógyerek árainak drasztikus emelése. Következmény? Kitalálható.

Gondold végig, hogy mi történt az elmúlt 10 évben, a cigánykérdéstől kezdve, az influenzaoltásokon át egészen a deviza alapú hitelkihelyezésekig. Ártani nem árt, ha megtanul az ember a sorok között olvasni.

Lehet, hogy te most jól élsz, nincs gondod, de ez a hazád és az én gondom a te gondod is és fordítva, akkor is ha ez nem tetszik. Nem volt beleszólásunk. A harc azért megy, hogy most legyen, különben cseszhetjük...

Szép Napot!