Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Oberon

/ #4707 Re:

2012-02-27 01:03

#4705: -

Van igazság abban amit írsz. Tény, hogy sok emberen nem tud segíteni ez a munkaprogram, de legalább néhányukon tud majd. Ha megnézzük a jelenlegi helyzetet, teljesen nyílvánvaló, hogy eddig a végromlás irányába tartottak a dolgok. Nem szeretnék "elmúlt nyolc év"ezni, de én például tényleg a vadkeleten élek és a munkámból kifolyólag bejárom az ország sok települését minden évben. Tarthatatlan állapotok uralkodnak, MINDENKÉPPEN változtatni kell, mivel az előző kormányok csak dagasztották a problémát. Bárki lehet elégedetlen a változások minőségével, meg gyorsaságával, de most legalább történik valami.

Ami a hazugságokat illeti. Nem tudom, Te merre tengeted napjaidat, de ezek szerint nem sok fogalmad van róla mi zajlik ÉK-i országrész falvaiban. Igenis vannak sokan akik kerülik a munkát (nem mindenki), mások felveszik a segélyt, pedig nem szorulnak rá igazából. Ezek tények, hiába dugják páran homokba a fejüket. És igen én beszélgetek az érintettekkel, ismerek sokat személyesen, mert itt élek, nem csak látogatóba érkezem. Nem kell persze senkit előre megbélyegezni, de javaslom nézd majd át a statisztikákat, hány olyan eddigi segélyezett lesz, aki inkább nem vállalja a munkát. Az itt megtakarított pénzekkel lehet később azokat támogatni, akik hajlandóak erőfeszítéseket tenni a kilábalásuk érdekében, vagy éppen valóban rászorulnak.

Az teljesen biztos, hogy ami most van az rossz és sokan ártatlanul szenvednek, vagy viselnek szégyengélyeget. Változtatni kell, de csodát tenni nem lehet.