IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!


Vendég

/ #458

2012-02-20 16:34

...arról nincs adat, hány bébi vész el évente a hivatalos, kórházi, magánklinikai szülészeteken. Nem figyelés, higyénia , felszereltség híján (néha még az anya is odalesz - v. meddő marad)
...arról nincs adat, hány, magát - többnyire dinasztikus ágon - jól a rendszerbe
ásott feneketlen zsebű kurkász (nőgyógyász) - kivétel erősíti a szabályt - garázdálkodik gyógyszeresen időzített szülésekkel ( már mikor neki műszakja van időzítéssel...)
...arról nincs adat, hogy a Bábaszövetséget vajhon kik gáncsolják lépten nyomon...
Kuruzslás? A hülyeség nem fáj!
Tessen már megnézni a két főokádék kereskedelmi tévét! Asztro és Ezo- tévé címen művelik pénzkaszáló csalásaikat egyenes adásban fényes nappal! Hogy nagy nyilvánosság előtt teszik, saját feljelentésüket írják meg a "tisztánlátók", akik tragédiába is kergethetik a nem is mindig buta, csak kétségbe esett embereket...
És ezek az ótvarok még - hírdetik is, jó nagy médium - magán "praxist" is üzemeltetnek. Ha a baba közvetlenül nem hal meg az ilyen karóbahúznivaló sarlatánok miatt, de közvetve, rámehet.
Tehát ki a kuruzsló?
Aki ilyen hülyeségeket leír!
Schmitt Pali bácsiban - támadják hasonlóképpen, bár politikai bérencek és plágiummal (elég rokon, a hozzá nem értést feltételezőn) -, nagyot csalódok, amennyiben nem írja alá Geréb Ágnes kegyelmi kérvényét.