A Magyar Külügyminisztériumhoz a palesztin államiság kérdésében


Vendég

/ #323 Re: Re:

2012-02-18 02:14

#316: Gergely - Re:

Na Gergely egy nagyon szép Magyar nevet választottál magadnak,  de úgy írsz mint egy kriptó zsidó. nem akarlak megsérteni vagy megkérdõjelezni öszinteségedet, de a sok zagyvaságról itélve, és a semmitmondás alapján csak is azzt tudom következtetni. Palesztína sose volt az övék, legfeljebb Judea, de arra nem tartottak igényt amikor az ENSZ partition történt, felajánlották nekik de vissza utasitották. Nekik inkább Galilee kellett. Galilee Héberül a goyok földjét jelent, onnan jött Jézus is. Pontosan ezert nem fogadták mint a Messiás, mert a rabbik azt mondták hogy onnan nem jöhet a zsidók megváltója. A Szamaritánusok is ott laktak de õk se voltak zsidók nem héberül beszéltek hanem az arameik nyelvet használták mint Jézus is. Egy idõben Israelnek is  nevezték ezt a helyet, de Syria és Assyria és a Pártus birodalom tartománya is voltak. Egy idõben "Israel" közepén volt egy Scythoplis nevezetü város is amikor a Scythian=Szkita birodalomhoz tartozhatott. Szóval közel sem egyértelmü hogy a zsidóké volt valaha is egész Palesztína.

Szóval visszautasitották Judeát mert tudták hogy késõbb a goyok földjére nem tarthatnak igényt, de viszont Judeára igen. Így jutottunk oda ahol most vagyunk, és a Palesztínok még ebbe is beleeggyeznének hogy már több mint 3/4 et bekebeleztek, viszont nem hajladóaak egy zsidó állam kikiálltását elismerni, csak mint Izraelt, nem mint egy zsidó államot.

Az a kegyetlen népírtás és kitaszitás ami a Palesztinok ellen folyik az egy lassú ütemben lefolyó Genocide. Nem szabd a világnak tovább türni. Szégyen az ilyen patició kezdeményezése ami csak további népírtáshoz vezet. Az embertelen körülmények között élõ Palesztínok terrorista megbélyegzése a hipokrácia tetõcsúcsa. Kik is itt az igazi TERRORISTÁK?

Nem azok akik tankokkal rombolnak és gyerekekre vadásznak mint egerekre? és miért minden gyerek és felnõtt is fejlövésbe pusztul el amikor azt állítják hogy csak a levegõbe lõttek intelembõl. Most ez aszt jelenti hogy a Palesztínok mint angyalok lebegnek a levegõbe, és "véletleül" kapnak agylövést, vagy inkább mondjuk azt hogy precíz szniper fire paracsra kiadva.

 

Minden jóérzésü emberséges ember kötelessége hogy a Palesztínokat felkarolya és szívén vislje a sorsukat, de fõleg nekünk mert édes testvéreink a szó szoros értelmében.